Bordestrappen voor bij je thuis

Aluminium trappen, geanodiseerd of gelakt, met glas, hout, steen, ... Inox bordessen, eventueel gelakt, belegd met glas, hout, steen, ...

Bordestrappen voor bij je thuis

Flink wat van onze trappen plaatsen we in combinatie met een bordes. Je kan er op veilige wijze een bocht mee maken. De combinatie van minstens 2 trappen met een bordes noemen we dus een bordestrap.

Bekijk hieronder een selectie van de projecten die we met bordestrappen realiseerden.

Glazen trap in luxe appartement in New York

In een prachtig appartement op Manhattan realiseerde onze verdeler Insensation een pracht van een Graah project met bijzonder veel glas. Op trappen en bordes gebruikten we extra klaar opaal (niet doorzichtig) glas en de balustrades bestaan uit eveneens extra klaar maar dan wel transparant glas. Er kwam flink wat engineering van de mensen van Graah aan te pas.

Lees meer

Moderne trap Project Triangle4

Een loopbrug, bedekt met glas, en een bordes in verschillende niveaus, met een aluminium plaat. Het past allemaal perfect bij de Triangle trap en de inox balustrades.

Lees meer

Designtrap Concorde Project Hamers

In haar moderne woning ging de familie Hamers voor een van buiten heel goed zichtbare constructie van bordessen, loopbruggen en aluminium Concorde trappen, perfect boven elkaar geplaatst.

Lees meer

Glazen trap in Annoeullin (FR)

Deze klanten hadden zich al een nauwkeurige voorstelling gemaakt van hoe ze hun trap wilden gerealiseerd zien. Alleen vonden ze in hun thuisland Frankrijk niet het antwoord op hun vraag. Bij Graah konden we aanbieden waar onze tevreden klanten al een tijd van droomden: een strakke, transparante oplossing met veel glas.

Lees meer

Houten trap bij Bobet in Lille (FR)

De familie Bobet wilde een licht ogende, transparante trap met een toets van warm hout. Het Cameleon systeem leent zich daar heel gemakkelijk toe. In de treden leggen we wat de klant maar wenst, dus ook hout, in dit geval in een licht geel kleur.

Lees meer

Verlichte trap in the New American Home 2017

De architect van "The 2017 New American Home" nam de Cameleon S trap van Graah mee op in dit wel heel bijzonder project in het Amerikaanse Orlando, in de staat Florida. Deze realisatie toont een luxueuze woning die alle laatste snufjes op het vlak van technologie evengoed als op het vlak van duurzaamheid.

Lees meer

Moderne trap Project Triangle10

In deze nieuwbouwvilla was het zaak om zoveel mogelijk licht binnen te trekken. En dus koos de bouwheer met volle overtuiging voor de aluminium trap van Graah.

Lees meer

Designtrap Concorde Project Van de Woestijne

In een oude molen realiseerde de familie Van de Woestijne een fantastisch project, met respect voor wat was en met toevoeging van een aantal strakke, moderne elementen, waaronder de Concorde trap. Intussen kregen de muren ook hun kleurtje. Heel even waan je je in een showroom van Ducatti.

Lees meer

Glazen trap bij Origine Spa in Jemappes

Architect Michel Mariettos wenste een topafwerking van het nieuwe spa & welness center van zijn echtgenote. En zo geschiedde, met glazen treden en dito bordessen. De valbeveiling is met inox balustrades verzekerd.

Lees meer

Moderne trap Project Triangle8

Hier en daar wat kunst en ook enkele designklassiekers typeren deze woning in het Nederlandse Lelystad. De Triangle neemt er een bijzondere en tegelijkertijd bescheiden rol in op.

Lees meer

Zwevende trap Solitaire bij de Gersem

In Snaaskerke besliste de familie de Gersem een combinatie van de echte zwevende trap met het beste alternatief, Triangle, te combineren. Door het ontbreken van laterale trapbomen komt die laatste in de buurt van een zwevende trap. In dit project kan je ze met elkaar vergelijken.

Lees meer

Verlichte trap bij de familie Rickaert-Boone

Katrijn en Jonas kochten een casco huis. De volledige inrichting en afwerking dienden ze nog uit te voeren. Na het bijwerken van de originele plannen, konden we Katrijn haar droomtrap in de entree een prominente rol laten spelen. Wanneer het donker is, laten ze de lichten in de trap branden, in het kleur dat op dat ogenblik het meest met hun gemoedsgesteldheid overeenstemt. Intussen zijn de buren de baken van licht al gewoon.

Lees meer

Verlichte trap met glazen treden bij Edward in Luxemburg

Als Chris Edward over de trappen van Graah bij hem thuis spreekt, dan praat hij in superlatieven. Dit is echt wel de oplossing die hij zocht. In de entree plaatsten we trappen die ons 3 verdiepingen hoog leiden.

Lees meer

Moderne trap Triangle bij Verplaetse

Veel wit en glas rond de trappenconstructie. Die voelt er zich goed in zijn vel, in het midden van de woonkamer.

Lees meer

Designtrap Concorde Project De Schuyter

Voor zijn huurders wenste de klant het allerbeste, naar esthetiek en zeker ook naar kwaliteit toe, binnen een realistisch budget. En zo kwam hij dus bij Graah uit, voor enkele trappen met bijhorende balustrades. Van krassen en aanhechting van vuil zullen ze alleszins geen last hebben, dankzij de keiharde anodisatie toplaag.

Lees meer

Glazen trap bij GVB in San Francisco (US)

Onze klant, van origine Duits en als specialist in IT en financiële applicaties aan de Amerikaanse Westkust gevestigd, wilde op een moeilijk stuk grond een parel van architectuur neerzetten. Met zijn architect slaagde hij in zijn opzet. Onze verdeler Insensation werkte heel nauw met het designteam van Graah samen om de trappen met bordessen en balustrade helemaal in het immoproject te doen passen. Het was een flinke uitdaging die we met succes konden afronden.

Lees meer

Verlichte trap met glazen treden Dusart in Hoeleden

Bij de familie Dusart plaatsten we trappen met witte leds in de treden en ook in het bordes met 2 niveaus.

Lees meer

Designtrap Concorde Project Antonissen

De Concorde met inox balustrades past helemaal in deze strakke Brusselse woning. De balustrades aan weerskanten van de trap zorgen voor een degelijke valbescherming. Het licht groene glas harmonieert perfect met de natuurlijke kleur van aluminium.

Lees meer

Moderne trap Triangle bij een dokter in Veurne

Architect Vanbecelaere uit Veurne tekende een heel modern volume links van een oud hoevegebouw, met ertussen een glazen, transparante trappenhal. Klant en architect beslisten samen om hier een Triangle trap te plaatsen.

Lees meer

Houten trap Project CameleonC1 in Ijburg (NL)

In dit project in het Nederlandse Ijburg plaatsten we trappen waar we de volglas Vision balustrades nu eens op een andere manier bevestigden: met ronde bevestigingsknoppen in plaats van de glasplaten tussen 2 trapbomen te knellen. Bovenaan wenste de klant inox handrails om de balustrades met een gerust gevoel te kunnen vastnemen. Tegelijkertijd zorgt het er ook voor dat de glasplaten langer proper blijven. In de universele treden legden we hardhout met vooraan een antslipstrook uit rubber.

Lees meer

Verlichte trap in Colorado (US)

In het Amerikaanse Colorada koos interieurarchitect Natasha samen met Graah vertegenwoordiger Insensation om verlichte trappen in een nieuw te bouwen woning te integreren. De trappen zouden van buiten goed zichtbaar zijn. En dat is uiteindelijk ook gebleken.

Lees meer

Designtrap Project Concorde3

In het Nederlandse IJburg staat dit trappenproject met Concorde en bordes met glas.

Lees meer

Moderne trap Triangle bij Chairat

Het bordes met verschillende niveaus zorgt voor een flinke plaatsbesparing en is een objectief veel betere oplossing dan een kwartdraai. Het is veiliger en ook heel wat comfortabeler.

Lees meer

Stenen trap bij Apaire in Warcoing

De bewoners van een huis in Warcoing wilden wat verschillende materialen in hun trappenproject combineren, maar dan wel zonder het natuurlijke licht te willen blokkeren. Uiteindelijk werd het de aluminium Cameleon C trap met treden uit de natuursteen 'Twilight' en een bordes met opaalglas bedekt.

Lees meer

Glazen trap bij De Chou in Geraardsbergen

Dit is een combinatie van 2 volledig dezelfde combinaties van trappen met tussenliggend bordes, perfect boven elkaar en helemaal met glas bedekt.

Lees meer

Moderne trap Triangle bij Theo

Verdeler Insensation bood deze oplossing aan Theo aan. Hij was onmiddellijk gewonnen voor het Europees design. Enige tijd terug verkocht hij onze trappen voor de ronde som van 3.500.000 dollar. De koper kreeg er vervolgens het duplex appartement gratis bij.

Lees meer

Verlichte trap Project CameleonS1 in Beek

Onze Nederlandse klanten in Beek houden ervan om hun trappen regelmatig van kleur te veranderen. Met onze app op je smartphone kan je de sturing van je leds trouwens perfect programmeren. Zo bepaal je wanneer de verlichting begint en ook stopt. Je kan de kleuren laten overlopen of beslissen 's avonds een andere kleur te programmeren dan 's morgens.

Lees meer

Zwevende trap Solitaire bij Poppe

De familie Poppe wenste een zwevende Solitaire in zijn meest pure vorm, zonder handrail aan de muur, maar wel met witte LED verlichting.

Lees meer

Designtrap Concorde Project Leon

Boven heeft de klant, dankzij grote ramen, flink wat lichtinval. Beneden is er echter geen venster te bespeuren. De licht- en luchtdoorlatende trap zorgt voor een bron van natuurlijk licht wat beneden leven een stuk aangenamer maakt.

Lees meer

Moderne trap Project Triangle6

Triangle en bordes met glas blijven een perfect combinatie. De harde anodisatie toplaag zorgt voor een uitstekende bescherming van de treden, tegen krassen en tegen aanhechting van vuil. Onderhoud is tot het absolute minimum herleid.

Lees meer

Verlichte trap met glazen treden bij Devloo in Eeklo

De trap verlichten en af en toe de kleur van de leds aanpassen. Dat is wat de familie Devloo op haar verlanglijstje staan had. De bediening van de verlichting gebeurt in dit project met een afstandbediening.

Lees meer

Designtrap Concorde Project Martens

In deze knap ingerichte living, met tijdloze designmeubelen, staat de Concorde in al haar eenvoud te pronken. De klant wenste geen balustrade om de lijnen van de trap ten volle tot hun recht te laten komen. De ronde inox handrail aan de muur zuigt de gebruiker van de trap naar de muur toe.

Lees meer

Designtrap Concorde Project De Witte

Vier treden omhoog, links draaien op het bordes en dan nog 12 treden tot het eerste verdiep. Meer comfort dan een kwartdraai en ook veel veiliger.

Lees meer

Trap met linoleum bij Tibergyn in Wevelgem

Bij klant Tibergyn plaatsten we lege trappen en lege bordessen. De klant legde er zelf platen, met linoleum bedekt, in.

Lees meer

Designtrap Concorde Project Dommisse

Dit project was een hele uitdaging. De woning is rond een stalen structuur opgebouwd. Die draagt ook de trappen, het bordes en de balustrades. Vooraf werden onze tekeningen in die van de bouwfirma geïntegreerd, die in haar constructie voor de aanhechtingspunten zorgde.

Lees meer

Metalen trappen

We maken 100% aluminium trappen. Standaard zijn die geanodiseerd. Dat zorgt voor een heel harde toplaag die, ook bij langdurig en intensief gebruik (mishandelingen uitgesloten) vrij van krassen blijft.

Treden en bordes met glas, steen, hout, ...

Je kan kiezen om de treden van je trap met glas, hout, steen of een door jou aangeleverd of gekozen materiaal op te laten vullen.

Onze bordessen

Onze bordessen zijn stevig gelaste inox-constructies waar we het door jou gewenste materiaal opleggen. Standaard bieden we glas, hout, aluminium of steen aan. Wens je er een ander materiaal op kwijt? Geen probleem; we bekijken het samen met jou.

Je wenst een gelakte trap en eveneens een gelakt bordes, in het door jou gewenste kleur

Op het bedrijf zelf hebben we de beschikking over een professionele lakinstallatie met een ruime voorraad aan kleuren. We gaan steevast voor een stevige structuurlak. Die is heel goed bestand tegen intensief gebruik van je trap.
Je hebt de keuze tussen ruim 6000 verschillende kleuren. Geef ons bijvoorbeeld de RAL-code van je ramen en/of deuren en we zorgen ervoor dat je trap exact dezelfde kleur krijgt.

Verlichting in trap en bordes

Ook dit is mogelijk. Je hebt de keuze uit witte leds of regb (kleuren) leds. Je bedient de verlichting met je smartphone of via je centrale domoticasysteem.

Een gesloten trap

We kunnen je trap perfect sluiten. Dat kan nodig zijn wanneer er zich een kelder of opbergruimte onder bevindt.

Op zoek naar een helemaal top afgewerkte bordestrap?

Vraag hier meer informatie