Waarom voor Graah kiezen?

Hoge kwaliteit - Een trap van Graah zal je overleven.

De basis van de trappen van Graah is zelf ontworpen aluminium profielen. We combineren die profielen en maken er een trap helemaal naar jouw smaak en keuze van.
Standaard anodiseren (20 micron) we onze profielen in het licht grijs. Deze oppervlaktebehandeling verhardt het aluminium met een factor 7 en maakt je trap tegen krassen en aanhechting van vuil bestand.
Wens je je trap in een kleurtje? Dat kan. Je hebt de keuze uit meer dan 6000 verschillende kleuren stevige structuurlak. Heb je op dat vlak bijzonder wensen? Vuur je vragen maar af. De kans is groot dat we je kunnen helpen.

Tijdloos design.

Over de modellen van onze trappen is heel goed nagedacht. De vorm van de treden is wereldwijd uniek. In een zoektocht naar grote transparantie en lichtheid, met uiteraard steeds de bedoeling een zeer stevig trap te ontwerpen, kwamen we tot vormen die het allemaal in zich hebben: elegantie, tijdloosheid, lichtheid en zeer zeker ook stevigheid (3 tot 5 kN/m²).

Duurzaam.

Het absolute gros van het aluminium in onze trappen is eerder al eens gebruikt. Een geplooide Ferrari, een leeg blikje bier, een stuk versleten meubel, een oude nummerplaat en een verwrongen hockeystick - allemaal dagdagelijkse producten (op de Ferrari na) die met aluminium gemaakt worden - kennen een beperkte levensduur. Na afloop worden die gerecycleerd tot perfect bruikbaar aluminium. Aluminium is het enige materiaal dat zonder kwaliteitsverlies vrijwel oneindig kan gerecycleerd worden, tegen een geringe energiekost, dus ook tegen een geringe belasting van het milieu.
En met dat weinig belastende materiaal maken we een trap voor jou, een trap die je zal overleven, een trap die niet zal moeten gerecycleerd worden. Dat hebben we te danken aan de hoogstaande kwaliteit (zeker ook van de oppervlaktebehandeling) én aan het tijdloze design. Je zal je trap dus niet moeten vervangen omdat die versleten of uit de mode zou zijn.
Duurzaamheid ten top!

De trappen passen in alle soorten interieurs.

Door het tijdloos, strak design en de natuurlijk bescheidenheid van het element aluminium kan je je trap van Graah met alle mogelijke interieurstijlen combineren. We plaatsten trappen in een Franse houten chalet, in lofts met rode bakstenen muren, in klassieke interieurs, ook buiten bij een oud kasteel en uiteraard in tal van moderne villa's.

Ontwerp je eigen trap met Cameleon. Laat je fantasie de vrije loop.

Met de trappen van Graah kan je je eens goed laten gaan. En zeker de Cameleon leent zich daar toe:
Je legt in de treden het materiaal dat je wenst. Standaard laten we je de keuze tussen opaalglas, hout, beton en natuursteen. Wens je er het materiaal van je eigen vloer in terug te vinden? Perfect, dat kan. Of heb je zin in een veelkleurig motief? Waarom dan niet eens proberen met linoleum. En wens je na een aantal jaren andere treden? Dat kan heel eenvoudig door de de inleg ervan te veranderen.
Standaard is het aluminium lichtgrijs geanodiseerd. Wens je een ander kleur van anodisatie? Dat kan: groen, goud-geel, champagne, licht brons, brons, bruin, zwart, diep zwart. Met anodisatie bekom je een zeer edel resultaat waarbij je de de kenmerkende lijnen ven het aluminium door het kleur blijft ontwaren.
Wens je een ruime keuze aan kleuren (meer dan 6000 verschillende mogelijkheden), dan lakken we je trap. We zijn hiervoor goed uitgerust, met een professionele lakinstallatie. Het is zeker ook mogelijk om verschillende kleuren in je trap te combineren.
Laat je fantasie dus maar de vrije loop.

We denken met je mee.

De mogelijkheden zijn zoveel groter dan je op basis van onze website zou kunnen vermoeden. Met onze kennis van die mogelijkheden en met onze ervaring in alle eerdere projecten helpen we je graag. En we doen dat geheel vrijblijvend. Bezorg ons jullie plannen, schetsen, foto's en dromen via dit formulier op onze website. We denken graag met je mee.

Bezoek bij je thuis.

Met plezier komen we de situatie bij je thuis of op de werf bekijken. Altijd hebben we stalen van onze tredeprofielen mee. Zo kan je je een beter beeld vormen van het uiteindelijke resultaat. Ter plekke leggen we alles haarfijn uit en luisteren we heel goed naar wat jouw behoeften en verlangens zijn. Bedoeling is de oplossing te bedenken die met je wensen overeenstemt. En stap je dan uiteindelijk niet met ons in zee? Geen probleem, even goede vrienden. Onze inspanningen zijn vrijblijvend.
Vooraleer we op bezoek komen, bezorgen we je liefst al een richtinggevende offerte. Zo heb je vooraf al een idee. Bezorg ons dus vooraf reeds de nodige info via dit formulier op onze website.

Showroom.

Je bent steeds welkom in onze showroom. Gelieve hiervoor wel iets te laten weten. Dan maken we een afspraak.
In de showroom staan de verschillende modellen van onze trappen opgesteld.
Ter plekke kan je ook de productiehallen bezoeken. We geven je graag een rondleiding. Je zal kunnen zien hoe je trap gemaakt en ook gelakt wordt.

Correcte prijzen.

De trappen zijn niet de allergoedkoopsten van de markt. Dat kan ook niet met de gebruikte materialen en het hoge niveau van afwerking. Maar dat betekent niet dat ze onbetaalbaar zouden zijn, verre van. Aarzel niet. Vraag gewoon een offerte aan. Het is geheel vrijblijvend.
Weet vooraf dat de verhouding tussen prijs en kwaliteit beregoed is.

Leveringstermijn.

De standaard productietijd bedraagt 6 tot 8 weken, afhankelijk van de gekozen producten. Samen met jou bepalen we wanneer we komen plaatsen of wanneer afhaling mogelijk is.

Professionele plaatsing.

Onze mensen zorgen voor een prima uitgevoerde plaatsing. Ze verlaten de werf pas wanneer die ook netjes opgekuist is. Al direct na de plaatsing van de trap kan je die in gebruik nemen.

Zelf plaatsen is mogelijk.

Ben je een handige Harry? Of ben je beroepshalve een man of vrouw van de bouw? Of heb je mensen in je eigen bedrijf die dit best wel kunnen. Dan is het plaatsen van de Graah trappen geen al te groot probleem. We geven je de plaatsingsinstructies mee, wanneer je de trap komt ophalen. Alle noodzakelijke schroeven, bouten, draadstangen, ... zitten erbij. Zelf zorg je voor het materiaal om dit allemaal aan te draaien en ook voor de chemische verankering indien je in beton of steen gaat bevestigen. Bij bevestiging aan een houten balk is dit uiteraard niet van toepassing.
Ondervind je problemen bij de installatie, dan laten we je uiteraard niet in de steek. Bel ons en dan helpen we je er wel uit. Is het echt nodig, dan komen we wel even kijken. Het allerbelangrijkste is een goed eindresultaat, een waaraan je als klant nog jaren plezier beleeft. Daarvoor doen we het.

De missie van Graah.

We create
aluminium stairs
timeless, sustainable and unique
designed to please you

Je hebt een concreet trappenproject. En je wil weten wat Graah voor je kan betekenen.

Vraag hier je volledig vrijblijvende offerte aan