Gesloten trappen voor bij je thuis

Met een plaat uit plexi of aluminium

Gesloten trappen voor bij je thuis

Komt er onder je (toekomstige) trap een berging of komt die boven een keldergat te staan, dan wil je wellicht liever een gesloten trap. We sluiten je trap met plexi of met aluminium. Kies je effectief voor plexi, dan kan je bovendien nog verlichting achter de trap steken, met een fantastisch effect als gevolg.

Bekijk hieronder een selectie van de projecten die we met gesloten trappen realiseerden.

Gesloten designtrap Concorde Project Bekaert

De berging onder de trap sloten we met een plexi plaat af. De kundig geplaatste verlichting onder de trap zorgt voor een waaaaw-effect bij elke bezoeker van dit moderne huis in Brakel. In plaats van de AluGlas balustrade met het klassieke transparante glas op te vullen, deden we het hier met een volledig op maat gemaakt design (met polycarbonaat).

Lees meer

Gesloten designtrap Concorde Project Gauwe

Onder de trap bevindt zich de trap naar de kelder. Voor evidente redenen wenste de bouwheer hier een gesloten trap. Maar op hetzelfde model wenste hij iets licht van tegelijkertijd hoge kwaliteit. Op deze pagina zie je het resultaat. En of de klant tevreden is!

Lees meer

Moderne trap Triangle met DVI

Aluminium doet het goed in combinatie met hout, zeker ook met donker hout. In dit project combineerde de klant een Triangle trap als echte blikvanger met een gesloten Concorde die het vervolg naar boven inzet.

Lees meer

Designtrap Concorde in het bedrijf Redactio

Bij Redactio zijn ze gespecialiseerd in redactie van teksten en SEO. De werknemers nemen er dagelijks de Concorde trap naar hun kantoor.

Lees meer

Houten trap bij Edouard in Moskou (RU)

In een schoonheidssalon in hartje Moskou realiseerden we een project met Cameleon C. De klanten kozen resoluut voor een eerder donkere houtsoort, Ovangkol, om de treden en het bordes op te vullen.

Lees meer

Verlichte trap in de showroom van Graah bij de firma Demasure

Wil je een helemaal verlicht trappenproject bij je thuis, kom dan even naar onze showroom kijken. Niet alleen de treden zijn verlicht. We plaatsten ook RGB verlichting onder de volglas Vision balustrade. Al dat lichtgevend geweld bestuur je met een app op je smartphone. Wens je de sturing via je domoticasysteem? Dat kan.

Lees meer

Een gesloten trap

Komt er onder je (toekomstige) trap een berging of komt die boven een keldergat te staan, dan wil je wellicht liever een gesloten trap.
Grofweg heb je dan 2 keuzes.

  • Ofwel kies je voor een trap met stootborden, een opstaande verbinding tussen telkens 2 treden.
  • Ofwel kies je voor een trap die achteraan met een plaat gesloten wordt, onderaan tegen of tussen de trapbomen.Deze laatste oplossing heeft het ontegensprekelijke voordeel dat je - net zoals bij een open trap - niet met je voeten tegen de stootborden stamt, iets waar je zoals bij het bestijgen als bij het afdalen van de trap last kan van hebben.

Bij Graah bieden we je de tweede oplossing. Je trap sluiten we met een plaat in aluminium of in plexi. In de meeste gevallen kiezen onze klanten voor deze laatste oplossing.

Kies je effectief voor plexi, dan kan je bovendien nog verlichting achter de trap steken, met een fantastisch effect als gevolg.

Metalen trappen

We maken 100% aluminium trappen. Standaard zijn die geanodiseerd. Dat zorgt voor een heel harde toplaag die, ook bij langdurig en intensief gebruik (mishandelingen uitgesloten) vrij van krassen blijft.

Treden met glas, steen, hout, ...

Maar evengoed kan je kiezen voor treden die we met glas, hout, steen of een door jou aangeleverd of gekozen materiaal opvullen.

Je wenst een gelakte trap, in het door jou gewenste kleur

Op het bedrijf zelf hebben we de beschikking over een professionele lakinstallatie met een ruime voorraad aan kleuren. We gaan steevast voor een stevige structuurlak. Die is heel goed bestand tegen intensief gebruik van je trap.
Je hebt de keuze tussen ruim 6000 verschillende kleuren. Geef ons bijvoorbeeld de RAL-code van je ramen en/of deuren en we zorgen ervoor dat je trap exact dezelfde kleur krijgt.

Verlichting in je trap

Ook dit is mogelijk. Je hebt de keuze uit witte leds of regb (kleuren) leds. Je bedient de verlichting met je smartphone of via je centrale domoticasysteem.

Op zoek naar een helemaal top afgewerkte gesloten trap?

Vraag hier meer informatie