Bordestrappen voor op het werk

Aluminium bedrijfstrappen, geanodiseerd of gelakt, met glas, hout, steen, ... Inox bordessen, eventueel gelakt, belegd met glas, hout, steen, ...

Bordestrappen op het werk

Flink wat van onze bedrijfstrappen plaatsen we in combinatie met een bordes. Je kan er op veilige wijze een bocht mee maken. De combinatie van minstens 2 trappen met een bordes noemen we dus een bordestrap

Bekijk hieronder een selectie van de projecten die we met bordestrappen die we in bedrijven realiseerden.

Designtrap Concorde in het bedrijf Muylle Engineering

Architecte Marleen Salomez zocht een lichte constructie voor de nieuwe kantoren van haar klant Muylle, met aluminium en bordessen in glas. Verticale steunen onder de bordessen moesten vermeden worden. Dit was mogelijk doordat we reeds bij de ontwerpfase betrokken waren. Zo konden we voorzien in stalen ankers die in de betonnen muur verwerkt werden. Voor de bordessen gebruikten we ook inox met een grotere wanddikte. De ruimte moet nog verder ingericht worden. Onder de tweede trap komt een kitchenette.

Lees meer

Moderne trap Triangle in de firma Thielemans

In hun nieuwe showroom wensten de zaakvoerders van Thielemans een nieuwe trap te plaatsen. Kwaliteit gaf bij hen de doorslag in de uiteindelijke keuze voor een Triangle trap.

Lees meer

Verlichte trap in de kantoren van Mainsys

Het bedrijf Mainsys groeide als kool. Dus besliste het management om 2 verdiepingen in de "Bastion Tower" in gebruik te nemen. Op veiligheidsadvies werd beslist geen enkel raam in de toren te laten openen. Alle onderdelen van de trap moesten dus met de lift naar boven. En die lift beperkte de grootte van de stukken die we naar boven wilden krijgen. We dienden dus alles ter plekke te assembleren. De samenwerking met de architect was uitstekend. Dat leverde een super eindresultaat op, en dan ook een meer dan tevreden klant. Graah tekende alles in 3D uit, helemaal volgens de wensen van de klant. En de uitvoering was helemaal conform deze tekening, tot op de milimeter correct.

Lees meer

Designtrap Concorde in het bedrijf Europa Cuisson

De zaakvoerder van Europa Cuisson had genoeg van de typisch industriële trap die hij in de entree van zijn toonaangevend voedingsbedrijf staan had. Hij wilde het voorkomen van zijn hele bedrijf en dus ook van de inkomhal een upgrade geven.

Lees meer

Moderne trap Triangle bij United Motors

Bij United Motors staat een bredere versie van Triangle midden in de showroom, tussen de nieuwe auto's te pronken. Het bordes is met aluminium afgewerkt, in een antislip versie.

Lees meer

Brede glazen trap bij Boréal in Brussel

In de entree van het "Boréal" gebouw staat een stevig uit de kluiten gewassen Cameleon C XL trap. Niettegenstaande de aanwezigheid van een ruime lift koos de bouwheer toch om de blikvanger van Graah de verbinding van het gelijkvloers naar het eerste verdiep te laten maken. In dit project kwam er nogal wat engineering aan te pas. In de metalen kolommen, die met houten panelen bekleed zijn, werden supplementaire verstevigingen aangebracht. Elke dag nemen de werknemers van BNP Paribas Fortis deze wel heel brede trap naar hun werkplek.

Lees meer

Designtrap Concorde in de Jozijna Kliniek

In het Cosmedisch Centrum van esthetisch arts Drs Jozijna van der Meij genieten de patiënten ingrepen die verbeteringen aan hun uiterlijk teweeg brengen. De trap ernaartoe diende al even mooi te zijn als de patiënten van dit cosmedisch centrum, met respect voor een natuurlijke look.

Lees meer

Moderne trap Triangle bij Fiscovan

Fiscovan is een succesvol boekhoudkantoor met intussen ruim 20 medewerkers. Die nemen elke morgen de trappen naar boven en elke avond dezelfde trappen naar beneden. Het prachtige lijnenspel van de trappen met bordessen en balustrades accentueert de bijzondere nieuwbouw.

Lees meer

Brede bedrijfstrap Concorde XL bij Proshop

De groep Lambert heeft winkels over volledig Wallonië, Brussel en ook het Groothertogdom Luxemburg verspreid. Die verkopen alle producten die met schilderen, behangen, plakken, ... te maken hebben, maar dan enkel aan professionelen. Hun nieuwste winkel/showroom met kantoren vestigden ze in Gembloux. Ze wensten een brede, stevige maar tegelijkertijd heel licht ogende trap die de verbinding tussen kantoren en winkel zou maken. En tegelijkertijd hadden ze ook nog flink wat balustrades nodig.

Lees meer

Designtrap Concorde in de ITO toren

Dit bekende gebouw van architect Toyo Ito aan het Gustav Mahlerplein is in 2005 opgeleverd en telt 25 verdiepingen (met nog twee parkeerlevels ondergronds). Huurders van naam, zoals Houthoff Buruma, houden er kantoor. Regelmatig worden er verbouwingen en aanpassingen uitgevoerd, om het luxeniveau van het gebouw up to date te houden. Architect = Toyo Ito

Lees meer

Moderne trap Triangle in de firma Breydel

In het voedingsbedrijf Breydel, gekend van haar superieure hammen, staat een bordestrap met Triangle de bezoekers op te wachten. Op de balustrade zowel als aan de muur is een handrail bevestigd zodat de gebruiker van de trap de keuze heeft met welke hand hij of zij extra steun wil zoeken.

Lees meer

Brede bedrijfstrap Concorde XL bij Okey

Meubelen Verberckmoes nam er een winkel, specifiek voor buitenmeubelen, in Temse in gebruik. In het naakte gebouw moesten nogal wat werken uitgevoerd worden. De Concordes XL trap genoot de voorkeur om de verschillende verdiepingen met elkaar te verbinden. Na vele jaren valt er nog geen sleet op de trappen te bespeuren, dit dankzij de harde, slijtvaste, anodisatie toplaag. En tegelijkertijd hadden ze ook nog flink wat balustrades nodig.

Lees meer

Moderne trap Triangle bij Callplast

Callplast is fabrikant en plaatser van PVC en aluminium buitenschrijnwerk. Voor hun nieuwe gebouw/showroom zochten ze een uitnodigende trap, eentje die de bezoekers welkom heet. Bijkomende, niet minder belangrijke voorwaarden: degelijk en slijtvast zijn. Geen probleem voor Triangle met haar harde anodisatie

Lees meer

Moderne trap Triangle bij het bedrijf IFIM

Investeerder in immobiliën in het Luxemburgse Ettelbrück wenste een lichte trappenoplossing voor hun kantoren.

Lees meer

Designtrap Concorde in het bedrijf Hokatrans

Hokatrans is een dierencrematorium. De sfeer is er sereen. Mensen komen er afscheid nemen van hun geliefde huisdier. Ook het interieur straalt die sfeer van sereniteit uit. In een hoek, met weinig plaats wisten we een combinatie van trappen en bordessen te plaatsen.

Lees meer

Metalen bedrijfstrappen

We hebben volledig uit aluminium gemaakte designtrappen. De harde anodisatie toplaag beschermt je trap tegen krassen, veel beter dan met andere materialen (hout, staal, ...) mogelijk is. Zeker bij intensief gebruik is dit een flink pluspunt, een noodzaak eigenlijk.
Door de efficiënte productiemethode weten we er een correcte prijs-kwaliteitsverhouding op na te houden.

Aluminium bordestrappen met glas en licht

En we hebben ook top-trappen met extra klaar glas en verlichting die je via je domoticasysteem of ook via een app op je smartphone kan bedienen. Net als in de trap, kan je ook in het bordes verlichting voorzien.

Trappen, aangepast aan je corporate identity

Je kan de trappen bescheiden in het kader laten opgaan.
Of je kan ze net een accent meegeven. Je kan ze volledig naar je corporate identity toe aanpassen, met materialen, met figuren, met integratie van emblemen, met kleuren (keuze uit ruim 6000 verschillende kleuren), ...
Bekijk maar even de voorbeelden binnen onze Cameleon formule.

Onze bordessen

Onze bordessen zijn stevig gelaste inox-constructies waar we het door jou gewenste materiaal opleggen. Standaard bieden we glas, hout, aluminium of steen aan. Wens je er een ander materiaal op kwijt? Geen probleem; we bekijken het samen met jou.

Brede trappen

We kunnen onze trappen bovendien heel breed maken:

  • Cameleon C XL: tot 1,5 meter breed
  • Concorde XL: tot 1,8 meter breed
  • Triangle XL: tot 6 meter breed

Op zoek naar een helemaal top afgewerkte bordestrap voor in je bedrijf?

Vraag hier meer informatie