Triangle

transparant / elegant / unieke trede

Triangle, technisch vernuftige designtrap

DESIGN TRAP MET ORIGINEEL EN TECHNISCH VERNUFT

De Triangle houdt ervan als je hem van schuin opzij bekijkt. Dankzij het gebruik van aluminium gaat hij moeiteloos in de achtergrond op maar toch niet zonder een accent te leggen, een eigen driehoekig accent.

De trapbomen bevinden zich onderaan de treden. Zo komen de treden helemaal tot hun recht en kun je ze langs alle kanten bewonderen.

De geribbelde bovenkant van de Triangle-treden is een uiterst efficiënte antislip-voorziening.

Zowel de trapbomen als de treden zijn 100% in aluminium uitgevoerd. De harde toplaag (anodisatie) beschermt de trap tegen krassen en maakt die tegelijkertijd extreem onderhoudsvriendelijk.

Moderne trap Triangle bij Malfait

Bij de renovatie van deze loft wilden de eigenaars zoveel mogelijk de originele elementen van het gebouw tot hun recht laten komen. En dus hadden ze nood aan klassevolle en toch bescheiden trap. De Triangle vervult die rol met verve.

Lees meer

Moderne trap Triangle bij De Blonde

De opdracht van de klant was heel eenvoudig: plaats een trap die bij onze nieuwe project pas. Inderdaad, niet zo moeilijk, want aluminium trappen in het algemeen en het model Triangle in het bijzonder, vinden zich altijd wel terug in dit type van interieur.

Lees meer

Moderne trap Project Triangle10

In deze nieuwbouwvilla was het zaak om zoveel mogelijk licht binnen te trekken. En dus koos de bouwheer met volle overtuiging voor de aluminium trap van Graah.

Lees meer

Moderne trap Project Triangle1

In een moderne woning plaatsten we een Triangle trap die heel goed combineert met het wit van de muren en ook met de donkere vloer.

Lees meer

Moderne trap Triangle bij Deneve

Klant Philip Deneve kocht ruim 10 jaar eerder een Triangle trap om in zijn nieuwbouw woning te plaatsen. Even terug besliste hij samen met zijn echtgenote Marielle om een nieuwbouw duplex appartement op plan te kopen. Alles werd anders, behalve de trap want ook in deze woning wenste hij een aluminium Triangle trap. Een duidelijker bewijs van tevredenheid over deze trap zal niet makkelijk te vinden zijn.

Lees meer

Moderne trap Triangle bij een dokter in Veurne

Architect Vanbecelaere uit Veurne tekende een heel modern volume links van een oud hoevegebouw, met ertussen een glazen, transparante trappenhal. Klant en architect beslisten samen om hier een Triangle trap te plaatsen.

Lees meer

Moderne trap Triangle bij Bouckenooghe

Nicole kon besparen op verlichting in de muur door ons leds in haar aluminium handrail te laten integreren. In combinatie met haar Triangle zorgt dit voor een hamonieus geheel in haar eigentijdse woning.

Lees meer

Moderne trap Project Triangle2

Nabij Amsterdam vind je deze moderne woning met 2 Triangle trappen die in het verlengde van elkaar liggen. Het zorgt voor een bijzonder knap effect.

Lees meer

Moderne trap Triangle bij Chairat

Het bordes met verschillende niveaus zorgt voor een flinke plaatsbesparing en is een objectief veel betere oplossing dan een kwartdraai. Het is veiliger en ook heel wat comfortabeler.

Lees meer

Moderne trap Triangle bij La Fille d'Oscar

Dit project toont duidelijk aan dat je de moderne aluminium Triangle trap in zowat elk soort interieur kan plaatsen. Hier zien we een interieur met landelijke accenten. De combinatie met de houten vloer is meer dan geslaagd.

Lees meer

Moderne trap Triangle bij De Keyzer

Siska De Keyzer was het beu om de tweede trap, wat te stijl naar haar zin en ook naar die van haar kinderen, te blijven gebruiken. Dus besliste ze om in de entree van haar grondig gerenoveerde woning een spiksplinternieuwe trap te plaatsen. En dat moest en zou een Triangle van Graah worden. En zo geschiedde.

Lees meer

Moderne trap Triangle bij Theo

Verdeler Insensation bood deze oplossing aan Theo aan. Hij was onmiddellijk gewonnen voor het Europees design. Enige tijd terug verkocht hij onze trappen voor de ronde som van 3.500.000 dollar. De koper kreeg er vervolgens het duplex appartement gratis bij.

Lees meer

Moderne trap Triangle bij Bonnel

De klant koos een korte AluGlas balustrade op zijn Triangle trap. Het valrisico onderaan de trap is zeer klein en de toegang tot de trap wordt er een stuk makkelijker door.

Lees meer

Moderne trap Project Triangle3

Triangle kan op een bijzondere manier bevestigd worden (onderaan tegen de vloer in plaats van standaard erop). Dat kan belangrijk zijn bij belangrijke te overbruggen lengtes, zoals in dit project.

Lees meer

Moderne trap Triangle bij Wyseur

Meteen bij aankomst, nog voor je de parking opstapt, zie je de Triangle reeds pronken in de entree. Eenmaal binnen zie je die pronken op een zwarte sokkel, met rechts het familiebureau achter een volledig glazen wand.

Lees meer

Moderne trap Project Triangle4

Een loopbrug, bedekt met glas, en een bordes in verschillende niveaus, met een aluminium plaat. Het past allemaal perfect bij de Triangle trap en de inox balustrades.

Lees meer

Moderne trap Triangle bij Desmet-Claeys

De familie Desmet-Claeys accentueerde de hoekigheid van de trap en van de aluminium handrail door het plaatsen van vierkante verlichting in de muur.

Lees meer

Moderne trap Triangle bij Lena

In dit huis in de Zweedse hoofdstad Stockholm vervult de Triangle haar rol als object voortreffelijk. Middenin de leefruimte, tussen zithoek, eetplaats, bibliotheek, ... staat de trap met inox balustrade langs één kant.

Lees meer

Moderne trap Triangle in een duplex

Heel hoog boven de grond, in een glazen toren, hebben de bewoners een fantastisch uitzicht over de hoofdstad van Oostenrijk. Veel glas, dus wilden ze veel licht zien binnenstromen. Tegelijkertijd wilden ze overal in hun duplex een maximaal zicht op hun wondermooie stad bewaren. En dus kozen ze voor een licht ogende oplossing, aluminium trappen van Graah.

Lees meer

Moderne trap Triangle in een chalet

Dit project toont duidelijk aan dat een aluminium trap zich werkelijk overal thuis voelt. In een traditionele houten chalet verwacht je niets anders dan ook een houten trap. Maar niets is minder waar. De aluminium Triangle zorgt ervoor dat de rest van de chalet helemaal tot haar recht komt.

Lees meer

Moderne trap Triangle bij Verplaetse

Veel wit en glas rond de trappenconstructie. Die voelt er zich goed in zijn vel, in het midden van de woonkamer.

Lees meer

Moderne trap Triangle met DVI

Aluminium doet het goed in combinatie met hout, zeker ook met donker hout. In dit project combineerde de klant een Triangle trap als echte blikvanger met een gesloten Concorde die het vervolg naar boven inzet.

Lees meer

Moderne trap Project Triangle5

In een woning met glas van boven tot onder wensen bewoners de lichtinval te maximaliseren. Alle onderdelen van het interieur moeten hiertoe bijdragen, dus ook de trappen, balustrades, loopbruggen, ...

Lees meer

Moderne trap Triangle bij Leponce

Dochter Leponce haalt jaar na jaar prima schoolresultaten. En dus verdiende ze een geschenk. Het werd een grotere kamer voor het brave meisje. De groei bereikte papa Leponce in de hoogte: beneden studeren, boven slapen en spelen in een reuze net. Om vanachter haar bureau naar boven de geraken heeft de lieve meid een licht ogende trap nodig die niet teveel plaats in beslag neemt. Het werd een Triangle van 49 cm breed.

Lees meer

Moderne trap Project Triangle6

Triangle en bordes met glas blijven een perfect combinatie. De harde anodisatie toplaag zorgt voor een uitstekende bescherming van de treden, tegen krassen en tegen aanhechting van vuil. Onderhoud is tot het absolute minimum herleid.

Lees meer

Moderne trap Triangle bij Fidevan

Klanten en medewerkers krijgen toegang tot de kantoren via een combinatie van trappen met loopbrug en bordes, die met glas bedekt zijn.

Lees meer

Moderne trap Project Triangle7

De Triangle past zowel bij de fel oranje muur als bij de antraciet gekleurde vloer.

Lees meer

Moderne trap Project Triangle8

Hier en daar wat kunst en ook enkele designklassiekers typeren deze woning in het Nederlandse Lelystad. De Triangle neemt er een bijzondere en tegelijkertijd bescheiden rol in op.

Lees meer

Moderne trap Triangle bij Demeulenaere

Beneden lichte natuursteen. Boven houten parket. De muur in een donker kleur gezet. Allemaal geen probleem voor de aluminium Triangle trap. Die past gewoon overal bij.

Lees meer

Moderne trap Triangle bij Waignain

Wat meteen opvalt in de woning van de familie Waignain is de flinke loopbrug met glas bedekt. De combinatie met de speciale houten vloer en de aluminium Triangle is treffend.

Lees meer

Moderne trap Triangle bij Van Holm

Een interieur vol groene planten, paarse kussens en veelkleurig hoogpolig tapijt. De Triangle trap kan het allemaal aan, dankzij zijn neutrale uitstraling.

Lees meer

Moderne trap Triangle bij Lemaire

Het is best mogelijk om verschillende modellen van Graah trappen te combineren. In dit gevallen combineerden we Concorde en Triangle. Deze laatste is het meest zichtbaar.

Lees meer

Moderne trap in een keuken

Een moderne witte keuken met houtkleurige onderdelen en een donkere vloer zijn het ideale decor voor de Triangle trap. In dit project zijn er twee trappen geplaatst. De glazen wand naast de trap zorgt voor een dubbele valbescherming. Op de trap ben je beschermd en op het gelijkvloers riskeer je evenmin in het trapgat naar de kelder te vallen.

Lees meer

Moderne trap Triangle bij Hirson

Een flink uit de kluiten gewassen trappenproject met toebehoren in een omgeving vol buitenlicht dankzij de verschillende glaspartijen.

Lees meer

Moderne trap Triangle in de firma Thielemans

In hun nieuwe showroom wensten de zaakvoerders van Thielemans een nieuwe trap te plaatsen. Kwaliteit gaf bij hen de doorslag in de uiteindelijke keuze voor een Triangle trap.

Lees meer

Moderne trap Triangle bij sanitairbedrijf Sax / Florisan

Tussen de kantoren en het magazijn bevindt de Triangle van Graah zich in de gang van de onthaalruimte voor de vakmannen naar de showroom voor de eindklanten. Sax nam Florisan over, een toonaangevend Veurns bedrijf dat onderdelen voor badkamer en keuken verkoopt. Ter gelegenheid van de verbouwingen wenste de bedrijfsleiding een visueel lichte, transparante trap in de gang plaatsen, een trap die bovendien perfect zou harmoniëren met het schrijnwerk errond.

Lees meer

Brede moderne trappen Triangle in de firma Botim

De Triangle verwelkomt de bezoekers in zijn volle 3 meter breedte. De maximale breedte voor dit model is zelfs 6 meter.

Lees meer

Moderne trap Triangle in een winkel van Heyraud

Heyraud is een Franse fabrikant van schoenen. Voor hun winkel in Nice kozen ze de Triangle trap omwille van de makkelijk te behalen breedte van in dit geval 2 meter.

Lees meer

Moderne trap Triangle in het Novotel

Een kleine (4 treden) maar wel brede (2 meter) trap brengt de bezoekers van het Novotel naar de bar.

Lees meer

Moderne trap Triangle bij het bedrijf Java

Toen ze bij Led Zeppelin het nummer 'Stairway to Heaven' schreven, hadden ze zeker dit beeld voor ogen. Hoewel, correcte geschiedschrijving gebiedt ons toe te geven dat deze Triangle pas vele jaren later geplaatst werd.

Lees meer

Moderne trap Triangle in de firma Breydel

In het voedingsbedrijf Breydel, gekend van haar superieure hammen, staat een bordestrap met Triangle de bezoekers op te wachten. Op de balustrade zowel als aan de muur is een handrail bevestigd zodat de gebruiker van de trap de keuze heeft met welke hand hij of zij extra steun wil zoeken.

Lees meer

Moderne trap Triangle bij United Motors

Bij United Motors staat een bredere versie van Triangle midden in de showroom, tussen de nieuwe auto's te pronken. Het bordes is met aluminium afgewerkt, in een antislip versie.

Lees meer

Moderne trap Triangle bij Fiscovan

Fiscovan is een succesvol boekhoudkantoor met intussen ruim 20 medewerkers. Die nemen elke morgen de trappen naar boven en elke avond dezelfde trappen naar beneden. Het prachtige lijnenspel van de trappen met bordessen en balustrades accentueert de bijzondere nieuwbouw.

Lees meer

Moderne trap Triangle in de firma Koddaert

Het staalbedrijf Koddaert uit Koekelare koos er voor de trappen in hun bedrijfsgebouwen het model Triangle uit. Dit model is ideaal want beschikbaar van smal tot zeer zeer breed (maximum 6 meter). Op die manier leidt de combinatie van een heel brede trap met een qua breedte eerder normale trap de bezoeker naar de kantoren.

Lees meer

Moderne trap Triangle bij het bedrijf IFIM

Investeerder in immobiliën in het Luxemburgse Ettelbrück wenste een lichte trappenoplossing voor hun kantoren.

Lees meer

Moderne trap Triangle bij Callplast

Callplast is fabrikant en plaatser van PVC en aluminium buitenschrijnwerk. Voor hun nieuwe gebouw/showroom zochten ze een uitnodigende trap, eentje die de bezoekers welkom heet. Bijkomende, niet minder belangrijke voorwaarden: degelijk en slijtvast zijn. Geen probleem voor Triangle met haar harde anodisatie

Lees meer

Buitentrap Triangle bij Casadecor

Barcelona ligt aan de zee en is dus gezegend met een zilte lucht. Dat vormt geen enkel probleem voor de Triangle trap met geanodiseerde profielen van Graah.

Lees meer

Buitentrap Project Triangle9

In het Noord-Franse Gondecourt wenste de klant een design topper als trap om de buitenkant van hun gerenoveerde woning alle eer aan te doen. Kwaliteit en antislip waren ook heel belangrijk, vandaar de keuze voor de Triangle aluminium trap.

Lees meer

Buitentrap Triangle bij Grave

Een jaar eerder liet Michel Grave een moderne, open veranda plaatsen. Nu was het tijd om de oude trap te vervangen. De keuze was snel gemaakt: een Triangle van hoge kwaliteit.

Lees meer

TECHNISCH

treden:

 • afronding vooraan 10 mm doorsnede
 • diepte 245 mm, breedte maximaal 6000 mm
 • voorzien van geëxtrudeerde antislip
 • afwerking van de zijkanten door aluminium gegoten afsluitplaat

bomen:

 • getrokken, hol profiel
 • 80 x 100 mm tot 15 treden, 90 x 100 mm vanaf 16 treden

tussenstuk:

 • hol getand profiel, elke tand is 1°
 • schroeven zitten aan de achterkant van het getande basisprofiel verwerkt

geheel:

 • constructie op maat
 • verborgen koppelingen
 • krasbestendig
 • makkelijk onderhoud met een vochtige doek

balustrades:

 • combineerbaar met trapleuningen in inox en alu-glas

Op zoek naar een helemaal top afgewerkte trap?

Contacteer ons voor meer info