Trappen met hout of steen voor bij je thuis

Uit aluminium, geanodiseerd of gelakt, met hout, steen, ...

Trappen met hout of steen voor bij je thuis

Je wenst je trap een persoonlijke toets te geven? Of je wenst in je trap hetzelfde materiaal als dat van de vloer terug te vinden? Fijn, dat kan! Geraak je er niet aan uit of wens je eenvoud, dan bieden we de keuze uit verschillende soorten hout en natuursteen.

Bekijk hieronder een selectie van de projecten die we met Cameleon trappen realiseerden.

Houten trap in Virginia (US)

In het Amerikaans Virginia besloot een gekend politicus een pracht van een landhuis neer te zetten. Voor zijn trap koos hij een oplossing bij Graah. Transparant? Ja, zeker! Maar wel met flink wat hout en houten look & feel.

Lees meer

Houten trap bij Bobet in Lille (FR)

De familie Bobet wilde een licht ogende, transparante trap met een toets van warm hout. Het Cameleon systeem leent zich daar heel gemakkelijk toe. In de treden leggen we wat de klant maar wenst, dus ook hout, in dit geval in een licht geel kleur.

Lees meer

Stenen trap bij Apaire in Warcoing

De bewoners van een huis in Warcoing wilden wat verschillende materialen in hun trappenproject combineren, maar dan wel zonder het natuurlijke licht te willen blokkeren. Uiteindelijk werd het de aluminium Cameleon C trap met treden uit de natuursteen 'Twilight' en een bordes met opaalglas bedekt.

Lees meer

Houten trap bij Edouard in Moskou (RU)

In een schoonheidssalon in hartje Moskou realiseerden we een project met Cameleon C. De klanten kozen resoluut voor een eerder donkere houtsoort, Ovangkol, om de treden en het bordes op te vullen.

Lees meer

Trap met linoleum bij Tibergyn in Wevelgem

Bij klant Tibergyn plaatsten we lege trappen en lege bordessen. De klant legde er zelf platen, met linoleum bedekt, in.

Lees meer

Houten trap Project CameleonC1 in Ijburg (NL)

In dit project in het Nederlandse Ijburg plaatsten we trappen waar we de volglas Vision balustrades nu eens op een andere manier bevestigden: met ronde bevestigingsknoppen in plaats van de glasplaten tussen 2 trapbomen te knellen. Bovenaan wenste de klant inox handrails om de balustrades met een gerust gevoel te kunnen vastnemen. Tegelijkertijd zorgt het er ook voor dat de glasplaten langer proper blijven. In de universele treden legden we hardhout met vooraan een antslipstrook uit rubber.

Lees meer

Houten trap bij Gaverzicht in Deerlijk

Ontwerp- en engineeringteam van Graah sloegen de handen in elkaar om deze trap te realiseren. 3 doelstellingen moesten gerealiseerd worden: een stevige trap, een brede trap, een geïntegreerde trap en een licht ogende trap. Neen, de klant bestelde geen 4 trappen maar wilde de 4 bovenstaande kenmerken in 1 project gerealiseerd te zien. Uiteindelijk plaatsten we een "lege" trap waarbij de klant de treden invulde met hetzelfde parket als op het eerste verdiep. De hoge en brede trap maakten we helemaal stabiel door stevige trapbomen van 300 mm hoog met een volglas Vision balustrade die mee stevigheid aan het geheel geeft. Ga gerust op bezoek bij Gaverzicht en spring eens goed op de trap; je zal de stevigheid ervan aan den lijve ondervinden.

Lees meer

Metalen trappen met wat je maar wil in de treden

We maken 100% aluminium trappen. Standaard zijn die geanodiseerd. Dat zorgt voor een heel harde toplaag die, ook bij langdurig en intensief gebruik (mishandelingen uitgesloten) vrij van krassen blijft.

De treden vullen we met:

  • natuursteen (black slate, twilight of iets anders)
  • hout (eik, beuk, ovangkol of iets anders)
  • opaal glas (gewoon klaar of extra klaar)
  • of gewoon met een materiaal naar je eigen keuze: het parket van op de vloer boven, de tegels van de vloer beneden, of planken met linoleum bekleed (motieven en kleuren zijn er in overvloed en na een aantal jaren kan je dit ook nog veranderen)

Je wenst een gelakte trap, in het door jou gewenste kleur

Op het bedrijf zelf hebben we de beschikking over een professionele lakinstallatie met een ruime voorraad aan kleuren. We gaan steevast voor een stevige structuurlak. Die is heel goed bestand tegen intensief gebruik van je trap.
Je hebt de keuze tussen ruim 6000 verschillende kleuren. Geef ons bijvoorbeeld de RAL-code van je ramen en/of deuren en we zorgen ervoor dat je trap exact dezelfde kleur krijgt.

Verlichting in je trap

Ook dit is mogelijk. Je hebt de keuze uit witte leds of regb (kleuren) leds. Je bedient de verlichting met je smartphone of via je centrale domoticasysteem.

Een gesloten trap

We kunnen je trap perfect sluiten. Dat kan nodig zijn wanneer er zich een kelder of opbergruimte onder bevindt.

Op zoek naar een helemaal top afgewerkte Cameleon trap?

Vraag hier meer informatie