Rechte trappen voor bij je thuis

Uit aluminium, geanodiseerd of gelakt, met glas, hout, steen, ...

Rechte trappen voor bij je thuis

Ben je op zoek naar een rechte trap, dan ben je bij Graah op het goed adres. We maken onze trappen op basis van rechte aluminium profielen. Die kunnen we voor je lakken of anodiseren.

Bekijk hieronder een selectie van de projecten die we met rechte trappen realiseerden.

Glazen trap bij Vanthuyne in Poperinge

In de entree van de woonst bij de familie Vanthuyne pronkt een wit gelakte trap met glazen treden. De bouten in de trapboom zijn achter een extra boom verborgen. Boven op het verdiep zorgt een volglas Vision balustrade voor valbescherming.

Lees meer

Moderne trap Triangle bij Lena

In dit huis in de Zweedse hoofdstad Stockholm vervult de Triangle haar rol als object voortreffelijk. Middenin de leefruimte, tussen zithoek, eetplaats, bibliotheek, ... staat de trap met inox balustrade langs één kant.

Lees meer

Designtrap Concorde bij de familie De Caluwé-Philips

Helemaal centraal in de nieuwe woning van Astrid en Sven staat een trappenproject met Concorde, een glazen loopbrug en AluGlas balustrades. Transparantie was de betrachting, reeds van helemaal het begin, bij het dromen en plannen maken van hun nieuwe huis. De lichte aluminium trappen laten het licht dat van boven naar beneden komt vrij spel.

Lees meer

Designtrap Project Concorde1

Voor deze klant was transparantie essentieel. Dankzij deze eigenschap van de Concorde kan het licht vrij spelen in deze ruimte. Een zwaardere trap, al dan niet gesloten, zou van deze ruimte een enge, donkere plaats gemaakt hebben. Zowel voor- als achteraan oogt de trap bijzonder licht.

Lees meer

Houten trap in Virginia (US)

In het Amerikaans Virginia besloot een gekend politicus een pracht van een landhuis neer te zetten. Voor zijn trap koos hij een oplossing bij Graah. Transparant? Ja, zeker! Maar wel met flink wat hout en houten look & feel.

Lees meer

Verlichte trap in huis in Luxemburg

In het Groothertogdom Luxemburg plaatste onze verdeler ACJ Lux trappen om 3 verdiepingen met elkaar te verbinden. Van beneden tot boven bevatten de treden witte led-stroken. En ook het aanwezige bordes is met witte leds verlicht. Onderaan de treden en het bordes zorgt de plexi afwerking voor een perfect spreiding van het licht.

Lees meer

Moderne trap Triangle bij Malfait

Bij de renovatie van deze loft wilden de eigenaars zoveel mogelijk de originele elementen van het gebouw tot hun recht laten komen. En dus hadden ze nood aan klassevolle en toch bescheiden trap. De Triangle vervult die rol met verve.

Lees meer

Designtrap Concorde Project Colman

De klant wenste een tijdloze rechte trap in zijn moderne woning. We plaatsten een volledig aluminium Concorde trap. De harde anodisatie toplaag zorgt voor een levenslange bescherming tegen krassen.

Lees meer

Zwevende trap Solitaire bij Malin-Minner

De zwevende trap Solitaire staat wondermooi met deze LED-verlichting, versie RGB. Met een app op je smartphone verander je de kleuren, laat je de verlichting dimmen, ...

Lees meer

Glazen trap bij GVB in San Francisco (US)

Onze klant, van origine Duits en als specialist in IT en financiële applicaties aan de Amerikaanse Westkust gevestigd, wilde op een moeilijk stuk grond een parel van architectuur neerzetten. Met zijn architect slaagde hij in zijn opzet. Onze verdeler Insensation werkte heel nauw met het designteam van Graah samen om de trappen met bordessen en balustrade helemaal in het immoproject te doen passen. Het was een flinke uitdaging die we met succes konden afronden.

Lees meer

Verlichte trap bij Hanssens in Oudenaarde

Een liefhebber van Ducati motorfietsen plaatste een moderne villa neer. Helemaal centraal in de woonkamer wenste hij een lichtgevend object als trap.

Lees meer

Moderne trap Triangle bij De Blonde

De opdracht van de klant was heel eenvoudig: plaats een trap die bij onze nieuwe project pas. Inderdaad, niet zo moeilijk, want aluminium trappen in het algemeen en het model Triangle in het bijzonder, vinden zich altijd wel terug in dit type van interieur.

Lees meer

Designtrap Concorde Project De Prest

In zijn drukkerij wenste de klant een niet al te opzichtige trap van hoge kwaliteit. De Concorde vervult die rol met glans door zijn transparantie, zeker ook nog met de top afgewerkte volglas balustrade Vision. De trap wordt zeer intensief gebruikt maar ziet er na vele jaren nog als nieuw uit, dankzij de harde anodisatie toplaag.

Lees meer

Verlichte trap in appartement op Grammercy Park

Grammercy Park is een meer dan aangename buurt om te wonen in Manhattan (New York City). Het is dan ook een gegeerde toplocatie. In dit appartement koos de klant, op advies van verdeler Insensation, een met witte leds verlichte trap van Graah.

Lees meer

Designtrap Concorde Project Wattergniaux

De klant vond onze website en was onmiddellijk verliefd op onze Concorde. Die zou heel goed passen in zijn minimalistisch project. En effectief. Het wit van de muren en de aluminium trap, heel puur en strak, zijn voor elkaar gemaakt.

Lees meer

Designtrap Project Concorde6

Laat je de balustrade pas ter hoogte van de derde trede beginnen, dan maak je de trap een flink stuk toegankelijker. In dit project koos de klant voor een volglas Vision balustrade. De bouten liet de klant zichtbaar. Wens je die niet te zien, dan kunnen we die makkelijk verbergen.

Lees meer

Moderne trap Triangle bij La Fille d'Oscar

Dit project toont duidelijk aan dat je de moderne aluminium Triangle trap in zowat elk soort interieur kan plaatsen. Hier zien we een interieur met landelijke accenten. De combinatie met de houten vloer is meer dan geslaagd.

Lees meer

Zwevende trap Solitaire bij Defreyn

In het Franse Toulouse plaatsten we 2 zwevende trappen Solitaire boven elkaar. De handrail aan de muur helpt je mee naar boven te stappen. De in de vloer verwerkte loopbrug met transparant glas zorgt ervoor dat je vanaf het ene verdiep alles op het andere verdiep ziet.

Lees meer

Glazen trap in showroom Insensation in New York

Insensation plaatste een top-Graah-trap in haar gelijkvloerse showroom in het designcentrum van Manhattan (New York). De keuze viel op een Cameleon C met zwart gelakte linker bomen met een Vision volglas balustrade met speciale donkere Vanceva kleurfilter. Het geheel oogt bijzonder chique.

Lees meer

Brede glazen trap in privé woning Project CameleonXL1

Een brede trap met verlichting via leds in de treden. Die laatste verbergen we netjes in de profielen die de treden vorm geven. Op die manier zie je de lichtpuntjes niet maar geniet je wel van gespreide verlichting. Verlichting kan met witte leds maar ook met de rgb-versie, waardoor j kleur in je trap steekt.

Lees meer

Moderne trap in een keuken

Een moderne witte keuken met houtkleurige onderdelen en een donkere vloer zijn het ideale decor voor de Triangle trap. In dit project zijn er twee trappen geplaatst. De glazen wand naast de trap zorgt voor een dubbele valbescherming. Op de trap ben je beschermd en op het gelijkvloers riskeer je evenmin in het trapgat naar de kelder te vallen.

Lees meer

Glazen trap bij de familie Vermeulen

Bastijn en zijn lieve echtgenote zochten een licht ogende trap in hun eetplaats. De inspiratie vonden ze bij een van de buren die reeds vele jaren een trap van Graah heeft. Het enthousiasme van de buur zette Bastijn ertoe aan met ons contact te nemen.

Lees meer

Gesloten designtrap Concorde Project Bekaert

De berging onder de trap sloten we met een plexi plaat af. De kundig geplaatste verlichting onder de trap zorgt voor een waaaaw-effect bij elke bezoeker van dit moderne huis in Brakel. In plaats van de AluGlas balustrade met het klassieke transparante glas op te vullen, deden we het hier met een volledig op maat gemaakt design (met polycarbonaat).

Lees meer

Glazen trap Swiss Resort

De klant verkoos om de trap Cameleon C met glazen treden te combineren met een AluGlas balustrade erop en op het verdiep de horizontale volglas Vision balustrade te plaatsen. Op het uiteinde lieten we die de helling van het plafond volgen.

Lees meer

Moderne trap Triangle bij De Keyzer

Siska De Keyzer was het beu om de tweede trap, wat te stijl naar haar zin en ook naar die van haar kinderen, te blijven gebruiken. Dus besliste ze om in de entree van haar grondig gerenoveerde woning een spiksplinternieuwe trap te plaatsen. En dat moest en zou een Triangle van Graah worden. En zo geschiedde.

Lees meer

Verlichte trappen bij de familie Haag

De familie Haag besloot hun woning grondig te renoveren. De basisstructuren bleven bestaan. Maar al de rest kreeg een flinke opfrissing. Hierin spelen de trappen van Graah een centrale rol. Hun keuze viel op Cameleon S met witte leds in de treden. De bediening ervan gebeurt met een schakelaar in de muur.

Lees meer

Moderne trap Triangle bij Deneve

Klant Philip Deneve kocht ruim 10 jaar eerder een Triangle trap om in zijn nieuwbouw woning te plaatsen. Even terug besliste hij samen met zijn echtgenote Marielle om een nieuwbouw duplex appartement op plan te kopen. Alles werd anders, behalve de trap want ook in deze woning wenste hij een aluminium Triangle trap. Een duidelijker bewijs van tevredenheid over deze trap zal niet makkelijk te vinden zijn.

Lees meer

Verlichte trap Project CameleonS1 in Beek

Onze Nederlandse klanten in Beek houden ervan om hun trappen regelmatig van kleur te veranderen. Met onze app op je smartphone kan je de sturing van je leds trouwens perfect programmeren. Zo bepaal je wanneer de verlichting begint en ook stopt. Je kan de kleuren laten overlopen of beslissen 's avonds een andere kleur te programmeren dan 's morgens.

Lees meer

Designtrap Concorde Project Jacquemin

De trap staat er heel neutraal bij, in een omgeving met veel hout en ook veel kleur. De inox balustrade maakt het geheel af.

Lees meer

Houten trap bij Edouard in Moskou (RU)

In een schoonheidssalon in hartje Moskou realiseerden we een project met Cameleon C. De klanten kozen resoluut voor een eerder donkere houtsoort, Ovangkol, om de treden en het bordes op te vullen.

Lees meer

Designtrap Concorde Project Corten

Rudy Corten en zijn vrouwtje wensten hun huis een stuk groter te maken door de zolder in te richten. Maar dan moest die makkelijk bereikbaar zijn, en dan liefst wel met een transparante designtrap.

Lees meer

Glazen trap bij Monet

Met de glaswand net naast de trap realiseerden we een perfecte valbescherming op de trap en ook voor het onderliggende trapgat. Eenvoudig en stijlvol!

Lees meer

Designtrap Concorde Project Bamps

In dit moderne architectenbureau met heel veel kleur komen trappen, bordes en balustrades heel goed tot hun recht. Ze trekken niet teveel aandacht naar zich toe waardoor de rest van de inrichting de eigenlijke hoofdrol speelt.

Lees meer

Moderne trap Project Triangle10

In deze nieuwbouwvilla was het zaak om zoveel mogelijk licht binnen te trekken. En dus koos de bouwheer met volle overtuiging voor de aluminium trap van Graah.

Lees meer

Moderne trap Triangle in een duplex

Heel hoog boven de grond, in een glazen toren, hebben de bewoners een fantastisch uitzicht over de hoofdstad van Oostenrijk. Veel glas, dus wilden ze veel licht zien binnenstromen. Tegelijkertijd wilden ze overal in hun duplex een maximaal zicht op hun wondermooie stad bewaren. En dus kozen ze voor een licht ogende oplossing, aluminium trappen van Graah.

Lees meer

Glazen trap bij Mertens

Bij de familie Mertens zochten ze een lichte trap in hun al even licht interieur te plaatsen. En zo geschiedde, met Cameleon S waarbij we de treden met extra klaar opaalglas opvulden.

Lees meer

Moderne trap Triangle bij Verplaetse

Veel wit en glas rond de trappenconstructie. Die voelt er zich goed in zijn vel, in het midden van de woonkamer.

Lees meer

Designtrap Project Concorde4

Na het plaatsen van de trap bleef er veel gevoel van ruimte over. De trap leidt naar een loopbrug die van de ene muur naar de andere gaat. De LED-strip tussen trap en muur zorgt voor een licht accent.

Lees meer

Moderne trap Triangle bij Bonnel

De klant koos een korte AluGlas balustrade op zijn Triangle trap. Het valrisico onderaan de trap is zeer klein en de toegang tot de trap wordt er een stuk makkelijker door.

Lees meer

Moderne trap Triangle bij Wyseur

Meteen bij aankomst, nog voor je de parking opstapt, zie je de Triangle reeds pronken in de entree. Eenmaal binnen zie je die pronken op een zwarte sokkel, met rechts het familiebureau achter een volledig glazen wand.

Lees meer

Moderne trap Triangle bij Demeulenaere

Beneden lichte natuursteen. Boven houten parket. De muur in een donker kleur gezet. Allemaal geen probleem voor de aluminium Triangle trap. Die past gewoon overal bij.

Lees meer

Designtrap Concorde Project De Schuyter

Voor zijn huurders wenste de klant het allerbeste, naar esthetiek en zeker ook naar kwaliteit toe, binnen een realistisch budget. En zo kwam hij dus bij Graah uit, voor enkele trappen met bijhorende balustrades. Van krassen en aanhechting van vuil zullen ze alleszins geen last hebben, dankzij de keiharde anodisatie toplaag.

Lees meer

Designtrap Project Concorde2

De tijdloze Concorde trap gaat helemaal in de ruimte op. Deze trap is in natuurlijk aluminium kleur geanodiseerd. Hierdoor kreeg die een sterke toplaag die de trap tegen krassen beschermt. Lakken in een van de ruim 6000 verschillende RAL-kleuren behoort eveneens tot de mogelijkheden.

Lees meer

Designtrap Project Concorde5

Tussen 2 perfect gemetste en geplakte muren konden wij een al even perfect gemaakte Concorde trap naar boven trekken. Niet zichtbaar op de foto's is de vele plaats die er vóór de trap is. En dat is wel nodig om de trap tussen de 2 muren te krijgen. Er zomaar indraaien, is niet echt aangewezen.

Lees meer

Verlichte trap in de showroom van Graah bij de firma Demasure

Wil je een helemaal verlicht trappenproject bij je thuis, kom dan even naar onze showroom kijken. Niet alleen de treden zijn verlicht. We plaatsten ook RGB verlichting onder de volglas Vision balustrade. Al dat lichtgevend geweld bestuur je met een app op je smartphone. Wens je de sturing via je domoticasysteem? Dat kan.

Lees meer

Moderne trap Project Triangle1

In een moderne woning plaatsten we een Triangle trap die heel goed combineert met het wit van de muren en ook met de donkere vloer.

Lees meer

Moderne trap Project Triangle2

Nabij Amsterdam vind je deze moderne woning met 2 Triangle trappen die in het verlengde van elkaar liggen. Het zorgt voor een bijzonder knap effect.

Lees meer

Moderne trap Triangle bij Leponce

Dochter Leponce haalt jaar na jaar prima schoolresultaten. En dus verdiende ze een geschenk. Het werd een grotere kamer voor het brave meisje. De groei bereikte papa Leponce in de hoogte: beneden studeren, boven slapen en spelen in een reuze net. Om vanachter haar bureau naar boven de geraken heeft de lieve meid een licht ogende trap nodig die niet teveel plaats in beslag neemt. Het werd een Triangle van 49 cm breed.

Lees meer

Moderne trap Project Triangle3

Triangle kan op een bijzondere manier bevestigd worden (onderaan tegen de vloer in plaats van standaard erop). Dat kan belangrijk zijn bij belangrijke te overbruggen lengtes, zoals in dit project.

Lees meer

Moderne trap Triangle bij Desmet-Claeys

De familie Desmet-Claeys accentueerde de hoekigheid van de trap en van de aluminium handrail door het plaatsen van vierkante verlichting in de muur.

Lees meer

Moderne trap Triangle in een chalet

Dit project toont duidelijk aan dat een aluminium trap zich werkelijk overal thuis voelt. In een traditionele houten chalet verwacht je niets anders dan ook een houten trap. Maar niets is minder waar. De aluminium Triangle zorgt ervoor dat de rest van de chalet helemaal tot haar recht komt.

Lees meer

Moderne trap Triangle met DVI

Aluminium doet het goed in combinatie met hout, zeker ook met donker hout. In dit project combineerde de klant een Triangle trap als echte blikvanger met een gesloten Concorde die het vervolg naar boven inzet.

Lees meer

Moderne trap Triangle bij Fidevan

Klanten en medewerkers krijgen toegang tot de kantoren via een combinatie van trappen met loopbrug en bordes, die met glas bedekt zijn.

Lees meer

Moderne trap Project Triangle5

In een woning met glas van boven tot onder wensen bewoners de lichtinval te maximaliseren. Alle onderdelen van het interieur moeten hiertoe bijdragen, dus ook de trappen, balustrades, loopbruggen, ...

Lees meer

Moderne trap Project Triangle7

De Triangle past zowel bij de fel oranje muur als bij de antraciet gekleurde vloer.

Lees meer

Moderne trap Triangle bij Waignain

Wat meteen opvalt in de woning van de familie Waignain is de flinke loopbrug met glas bedekt. De combinatie met de speciale houten vloer en de aluminium Triangle is treffend.

Lees meer

Moderne trap Triangle bij Van Holm

Een interieur vol groene planten, paarse kussens en veelkleurig hoogpolig tapijt. De Triangle trap kan het allemaal aan, dankzij zijn neutrale uitstraling.

Lees meer

Moderne trap Triangle bij Lemaire

Het is best mogelijk om verschillende modellen van Graah trappen te combineren. In dit gevallen combineerden we Concorde en Triangle. Deze laatste is het meest zichtbaar.

Lees meer

Moderne trap Triangle bij Hirson

Een flink uit de kluiten gewassen trappenproject met toebehoren in een omgeving vol buitenlicht dankzij de verschillende glaspartijen.

Lees meer

Moderne trap Triangle bij Bouckenooghe

Nicole kon besparen op verlichting in de muur door ons leds in haar aluminium handrail te laten integreren. In combinatie met haar Triangle zorgt dit voor een hamonieus geheel in haar eigentijdse woning.

Lees meer

Metalen trappen

We maken 100% aluminium trappen. Standaard zijn die geanodiseerd. Dat zorgt voor een heel harde toplaag die, ook bij langdurig en intensief gebruik (mishandelingen uitgesloten) vrij van krassen blijft.

Treden met glas, steen, hout, ...

Maar evengoed kan je kiezen voor treden die we met glas, hout, steen of een door jou aangeleverd of gekozen materiaal opvullen.

Je wenst een gelakte trap, in het door jou gewenste kleur

Op het bedrijf zelf hebben we de beschikking over een professionele lakinstallatie met een ruime voorraad aan kleuren. We gaan steevast voor een stevige structuurlak. Die is heel goed bestand tegen intensief gebruik van je trap.
Je hebt de keuze tussen ruim 6000 verschillende kleuren. Geef ons bijvoorbeeld de RAL-code van je ramen en/of deuren en we zorgen ervoor dat je trap exact dezelfde kleur krijgt.

Verlichting in je trap

Ook dit is mogelijk. Je hebt de keuze uit witte leds of regb (kleuren) leds. Je bedient de verlichting met je smartphone of via je centrale domoticasysteem.

Een gesloten trap

We kunnen je trap perfect sluiten. Dat kan nodig zijn wanneer er zich een kelder of opbergruimte onder bevindt.

Op zoek naar een helemaal top afgewerkte rechte trap?

Vraag hier meer informatie