Gelakte trappen voor bij je thuis

Keuze uit meer dan 6000 kleuren

Gelakte trappen voor bij je thuis

Op de firma zelf hebben we de beschikking over een professionele lakinstallatie met een ruime voorraad aan kleuren. We kiezen steevast voor een stevige structuurlak.

Bekijk hieronder een selectie van de projecten die we met gelakte trappen realiseerden.

Verlichte trap bij de familie Rickaert-Boone

Katrijn en Jonas kochten een casco huis. De volledige inrichting en afwerking dienden ze nog uit te voeren. Na het bijwerken van de originele plannen, konden we Katrijn haar droomtrap in de entree een prominente rol laten spelen. Wanneer het donker is, laten ze de lichten in de trap branden, in het kleur dat op dat ogenblik het meest met hun gemoedsgesteldheid overeenstemt. Intussen zijn de buren de baken van licht al gewoon.

Lees meer

Houten trap in Virginia (US)

In het Amerikaans Virginia besloot een gekend politicus een pracht van een landhuis neer te zetten. Voor zijn trap koos hij een oplossing bij Graah. Transparant? Ja, zeker! Maar wel met flink wat hout en houten look & feel.

Lees meer

Glazen trap met Inox P in Biarritz (FR)

Een aluminium trap, wit gelakt en met bovenaan een kwartdraai; dat was de wens van architect en bouwheer in Biarritz. We togen aan het werk en maakten deze elegante trap die we met extra klaar opaalglas opvulden.

Lees meer

Glazen trap bij Vanthuyne in Poperinge

In de entree van de woonst bij de familie Vanthuyne pronkt een wit gelakte trap met glazen treden. De bouten in de trapboom zijn achter een extra boom verborgen. Boven op het verdiep zorgt een volglas Vision balustrade voor valbescherming.

Lees meer

Glazen trap in showroom Insensation in New York

Insensation plaatste een top-Graah-trap in haar gelijkvloerse showroom in het designcentrum van Manhattan (New York). De keuze viel op een Cameleon C met zwart gelakte linker bomen met een Vision volglas balustrade met speciale donkere Vanceva kleurfilter. Het geheel oogt bijzonder chique.

Lees meer

Verlichte trap in de showroom van Graah bij de firma Demasure

Wil je een helemaal verlicht trappenproject bij je thuis, kom dan even naar onze showroom kijken. Niet alleen de treden zijn verlicht. We plaatsten ook RGB verlichting onder de volglas Vision balustrade. Al dat lichtgevend geweld bestuur je met een app op je smartphone. Wens je de sturing via je domoticasysteem? Dat kan.

Lees meer

Gelakte trappen

Op het bedrijf zelf hebben we de beschikking over een professionele lakinstallatie met een ruime voorraad aan kleuren. We gaan steevast voor een stevige structuurlak. Die is heel goed bestand tegen intensief gebruik van je trap.
Je hebt de keuze tussen ruim 6000 verschillende kleuren. Geef ons bijvoorbeeld de RAL-code van je ramen en/of deuren en we zorgen ervoor dat je trap exact dezelfde kleur krijgt.

Geanodiseerde aluminium trappen

We maken 100% aluminium trappen. Standaard zijn die licht grijs geanodiseerd. Dat zorgt voor een heel harde toplaag die, ook bij langdurig en intensief gebruik (mishandelingen uitgesloten) vrij van krassen blijft.
Maar we kunnen ook in andere kleuren anodiseren. Het geeft een heel chique en unieke uitstraling aan je trap. Mogelijke kleuren zijn: naturel zilver, goud, brons, koper, grijs, zwart, rood, blauw en groen.
Het chique effect bestaat erin dat anodisatie het lijnenspel in de aluminium laat doorschemeren waar het lakken dit verbergt.

Treden met glas, steen, hout, ...

Maar evengoed kan je kiezen voor treden die we met glas, hout, steen of een door jou aangeleverd of gekozen materiaal opvullen.

Verlichting in je trap

Ook dit is mogelijk. Je hebt de keuze uit witte leds of regb (kleuren) leds. Je bedient de verlichting met je smartphone of via je centrale domoticasysteem.

Een gesloten trap

We kunnen je trap perfect sluiten. Dat kan nodig zijn wanneer er zich een kelder of opbergruimte onder bevindt.

Op zoek naar een helemaal top afgewerkte gelakte trap?

Vraag hier meer informatie