Trappen met hout of steen op het werk

Uit aluminium, geanodiseerd of gelakt, met hout, steen, ...

Trappen met hout of steen op het werk

Je wenst je bedrijfstrap een persoonlijke toets te geven? Of je wenst in je trap hetzelfde materiaal als dat van de vloer terug te vinden? Fijn, dat kan! Geraak je er niet aan uit of wens je eenvoud, dan bieden we de keuze uit verschillende soorten hout en natuursteen.

Bekijk hieronder een selectie van de projecten die we met Cameleon bedrijfstrappen realiseerden.

Houten trap bij Gaverzicht in Deerlijk

Ontwerp- en engineeringteam van Graah sloegen de handen in elkaar om deze trap te realiseren. 3 doelstellingen moesten gerealiseerd worden: een stevige trap, een brede trap, een geïntegreerde trap en een licht ogende trap. Neen, de klant bestelde geen 4 trappen maar wilde de 4 bovenstaande kenmerken in 1 project gerealiseerd te zien. Uiteindelijk plaatsten we een "lege" trap waarbij de klant de treden invulde met hetzelfde parket als op het eerste verdiep. De hoge en brede trap maakten we helemaal stabiel door stevige trapbomen van 300 mm hoog met een volglas Vision balustrade die mee stevigheid aan het geheel geeft. Ga gerust op bezoek bij Gaverzicht en spring eens goed op de trap; je zal de stevigheid ervan aan den lijve ondervinden.

Lees meer

Stenen trap bij Crealab in Kortrijk

Innovatiecentrum West-Vlaanderen en Innovatiecentrum Kortrijk sloegen de handen in elkaar om een centrum voor creativiteit op te richten. Brainstormsessies worden er zowat dagelijks georganiseerd. De volledige inrichting diende de doelstellingen van Crealab te ondersteunen. Zo kwamen architect en bouwheer tot de conclusie dat een Cameleon C met natuursteen treden een geschikte oplossing zou zijn. En dat blijkt wel uit de foto's.

Lees meer

Houten trap bij Edouard in Moskou (RU)

In een schoonheidssalon in hartje Moskou realiseerden we een project met Cameleon C. De klanten kozen resoluut voor een eerder donkere houtsoort, Ovangkol, om de treden en het bordes op te vullen.

Lees meer

Trap met linoleum bij Tibergyn in Wevelgem

Bij klant Tibergyn plaatsten we lege trappen en lege bordessen. De klant legde er zelf platen, met linoleum bedekt, in.

Lees meer

Metalen bedrijfstrappen met wat je maar wil in de treden

We hebben volledig uit aluminium gemaakte designtrappen. De harde anodisatie toplaag beschermt je trap tegen krassen, veel beter dan met andere materialen (hout, staal, ...) mogelijk is. Zeker bij intensief gebruik is dit een flink pluspunt, een noodzaak eigenlijk.
Door de efficiënte productiemethode weten we er een correcte prijs-kwaliteitsverhouding op na te houden.

De treden vullen we met:

  • natuursteen (black slate, twilight of iets anders)
  • hout (eik, beuk, ovangkol of iets anders)
  • opaal glas (gewoon klaar of extra klaar)
  • of gewoon met een materiaal naar je eigen keuze: het parket van op de vloer boven, de tegels van de vloer beneden, of planken met linoleum bekleed (motieven en kleuren zijn er in overvloed en na een aantal jaren kan je dit ook nog veranderen)

Je wenst een gelakte trap, in het door jou gewenste kleur

Op het bedrijf zelf hebben we de beschikking over een professionele lakinstallatie met een ruime voorraad aan kleuren. We gaan steevast voor een stevige structuurlak. Die is heel goed bestand tegen intensief gebruik van je bedrijfstrap.
Je hebt de keuze tussen ruim 6000 verschillende kleuren. Geef ons bijvoorbeeld de RAL-code van je ramen en/of deuren en we zorgen ervoor dat je trap exact dezelfde kleur krijgt.

Verlichting in je trap

Ook dit is mogelijk. Je hebt de keuze uit witte leds of regb (kleuren) leds. Je bedient de verlichting met je smartphone of via je centrale domoticasysteem. In dit geval kies je best voor glazen treden.

Brede trappen

We kunnen onze trappen bovendien heel breed maken:

  • Cameleon C XL: tot 1,5 meter breed
  • Concorde XL: tot 1,8 meter breed
  • Triangle XL: tot 6 meter breed

Op zoek naar een helemaal top afgewerkte Cameleon bedrijfstrap?

Vraag hier meer informatie