Inox balustrades

Minimalistisch en strak

Inox balustrades

Graah heeft verschillende soorten inox balustrades in het gamma, steeds op maat van je project gemaakt. Je kan ze ook gelakt krijgen. We leveren en plaatsen ze enkel in combinatie met een trap van Graah.

Bekijk hieronder een selectie van de projecten die we met inox balustrades realiseerden.

Designtrap Concorde Project Colman

De klant wenste een tijdloze rechte trap in zijn moderne woning. We plaatsten een volledig aluminium Concorde trap. De harde anodisatie toplaag zorgt voor een levenslange bescherming tegen krassen.

Lees meer

Moderne trap Project Triangle5

In een woning met glas van boven tot onder wensen bewoners de lichtinval te maximaliseren. Alle onderdelen van het interieur moeten hiertoe bijdragen, dus ook de trappen, balustrades, loopbruggen, ...

Lees meer

Trap met linoleum bij Tibergyn in Wevelgem

Bij klant Tibergyn plaatsten we lege trappen en lege bordessen. De klant legde er zelf platen, met linoleum bedekt, in.

Lees meer

Verlichte trap met glazen treden bij Devloo in Eeklo

De trap verlichten en af en toe de kleur van de leds aanpassen. Dat is wat de familie Devloo op haar verlanglijstje staan had. De bediening van de verlichting gebeurt in dit project met een afstandbediening.

Lees meer

Designtrap Concorde Project Hamers

In haar moderne woning ging de familie Hamers voor een van buiten heel goed zichtbare constructie van bordessen, loopbruggen en aluminium Concorde trappen, perfect boven elkaar geplaatst.

Lees meer

Designtrap Concorde in de Jozijna Kliniek

In het Cosmedisch Centrum van esthetisch arts Drs Jozijna van der Meij genieten de patiënten ingrepen die verbeteringen aan hun uiterlijk teweeg brengen. De trap ernaartoe diende al even mooi te zijn als de patiënten van dit cosmedisch centrum, met respect voor een natuurlijke look.

Lees meer

Moderne trap Project Triangle10

In deze nieuwbouwvilla was het zaak om zoveel mogelijk licht binnen te trekken. En dus koos de bouwheer met volle overtuiging voor de aluminium trap van Graah.

Lees meer

Brede moderne trappen Triangle in de firma Botim

De Triangle verwelkomt de bezoekers in zijn volle 3 meter breedte. De maximale breedte voor dit model is zelfs 6 meter.

Lees meer

Designtrap Concorde Project De Schuyter

Voor zijn huurders wenste de klant het allerbeste, naar esthetiek en zeker ook naar kwaliteit toe, binnen een realistisch budget. En zo kwam hij dus bij Graah uit, voor enkele trappen met bijhorende balustrades. Van krassen en aanhechting van vuil zullen ze alleszins geen last hebben, dankzij de keiharde anodisatie toplaag.

Lees meer

Glazen trap bij de familie Vermeulen

Bastijn en zijn lieve echtgenote zochten een licht ogende trap in hun eetplaats. De inspiratie vonden ze bij een van de buren die reeds vele jaren een trap van Graah heeft. Het enthousiasme van de buur zette Bastijn ertoe aan met ons contact te nemen.

Lees meer

Designtrap Concorde in het bedrijf Radco

De Concorde trap is hier 1,2 meter breed en blijft toch lekker licht en bescheiden ogen.

Lees meer

Moderne trap Triangle in de firma Thielemans

In hun nieuwe showroom wensten de zaakvoerders van Thielemans een nieuwe trap te plaatsen. Kwaliteit gaf bij hen de doorslag in de uiteindelijke keuze voor een Triangle trap.

Lees meer

Moderne trap Triangle bij United Motors

Bij United Motors staat een bredere versie van Triangle midden in de showroom, tussen de nieuwe auto's te pronken. Het bordes is met aluminium afgewerkt, in een antislip versie.

Lees meer

Designtrap Concorde Project Van de Woestijne

In een oude molen realiseerde de familie Van de Woestijne een fantastisch project, met respect voor wat was en met toevoeging van een aantal strakke, moderne elementen, waaronder de Concorde trap. Intussen kregen de muren ook hun kleurtje. Heel even waan je je in een showroom van Ducatti.

Lees meer

Designtrap Concorde in de ITO toren

Dit bekende gebouw van architect Toyo Ito aan het Gustav Mahlerplein is in 2005 opgeleverd en telt 25 verdiepingen (met nog twee parkeerlevels ondergronds). Huurders van naam, zoals Houthoff Buruma, houden er kantoor. Regelmatig worden er verbouwingen en aanpassingen uitgevoerd, om het luxeniveau van het gebouw up to date te houden. Architect = Toyo Ito

Lees meer

Moderne trap Triangle bij Callplast

Callplast is fabrikant en plaatser van PVC en aluminium buitenschrijnwerk. Voor hun nieuwe gebouw/showroom zochten ze een uitnodigende trap, eentje die de bezoekers welkom heet. Bijkomende, niet minder belangrijke voorwaarden: degelijk en slijtvast zijn. Geen probleem voor Triangle met haar harde anodisatie

Lees meer

Designtrap Concorde Project Verplancke

De wensen van de klant waren eenvoudig en duidelijk: lever ons een lichte trap met al even licht bordes-loopbrug-combinatie. En vergeet de valbescherming niet.

Lees meer

Brede bedrijfstrap Concorde XL bij Okey

Meubelen Verberckmoes nam er een winkel, specifiek voor buitenmeubelen, in Temse in gebruik. In het naakte gebouw moesten nogal wat werken uitgevoerd worden. De Concordes XL trap genoot de voorkeur om de verschillende verdiepingen met elkaar te verbinden. Na vele jaren valt er nog geen sleet op de trappen te bespeuren, dit dankzij de harde, slijtvaste, anodisatie toplaag. En tegelijkertijd hadden ze ook nog flink wat balustrades nodig.

Lees meer

Moderne trap Project Triangle3

Triangle kan op een bijzondere manier bevestigd worden (onderaan tegen de vloer in plaats van standaard erop). Dat kan belangrijk zijn bij belangrijke te overbruggen lengtes, zoals in dit project.

Lees meer

Moderne trap Triangle bij Waignain

Wat meteen opvalt in de woning van de familie Waignain is de flinke loopbrug met glas bedekt. De combinatie met de speciale houten vloer en de aluminium Triangle is treffend.

Lees meer

Moderne trap Triangle bij Hirson

Een flink uit de kluiten gewassen trappenproject met toebehoren in een omgeving vol buitenlicht dankzij de verschillende glaspartijen.

Lees meer

Designtrap Concorde Project Corten

Rudy Corten en zijn vrouwtje wensten hun huis een stuk groter te maken door de zolder in te richten. Maar dan moest die makkelijk bereikbaar zijn, en dan liefst wel met een transparante designtrap.

Lees meer

Inox balustrades op de trap

De inox balustrades zijn perfect aangepast om op een metalen trap van Graah te plaatsen.
Je hebt de keuze uit 2, 3 of 4 baren, telkens in combinatie met verticale pijlers en een handrail.

Horizontale inox balustrades

Die plaatsen we op een verdiep of tegen een bordes/loopbrug van Graah.
Je hebt de keuze uit 3 of 4 baren, telkens in combinatie met verticale pijlers en een handrail.

Handrail aan de muur

Ook een heel strakke handrail, om aan de muur te bevestigen, zit in het gamma.

Dikte van de buizen

Het handvat en de verticale buizen hebben een dikte van 33,7 mm.
De horizontale (of schuine indien op de trap) baren hebben een dikte van 10 mm.

Je wenst een gelakte balustrade, in het door jou gewenste kleur

Op het bedrijf zelf hebben we de beschikking over een professionele lakinstallatie met een ruime voorraad aan kleuren. We gaan steevast voor een stevige structuurlak. Die is heel goed bestand tegen intensief gebruik van je balustrade.
Je hebt de keuze tussen ruim 6000 verschillende kleuren. Geef ons bijvoorbeeld de RAL-code van je ramen en/of deuren en we zorgen ervoor dat je balustrade exact dezelfde kleur krijgt.

Op zoek naar een helemaal top afgewerkte inox balustrade?

Vraag hier meer informatie