Concorde XL

stevig / fors / robuust

Concorde XL, aluminium trap voor bedrijven

EEN STEVIGE EN TEGELIJKERTIJD UITERST ELEGANTE ALUMINIUM DESIGNTRAP

Uitdagend kijkt de Concorde XL de bezoekers aan. Met zijn stevige postuur heeft hij van niemand schrik. En toch, zeker frontaal, ziet de Concorde XL er heel licht uit. Net die elegantie die de trappen van Graah kenmerkt, vinden we ook in dit model terug.

Door de antislip die mee in het tredeprofiel geëxtrudeerd is, draagt de Concorde XL extra zorg voor de veiligheid van haar gebruikers. En die kunnen talrijk zijn want deze trap staat nogal vaak centraal in showrooms en in de onthaalruimte van bedrijven.

Zowel de trapbomen als de treden zijn 100% in aluminium uitgevoerd. De harde toplaag (anodisatie) beschermt de trap tegen krassen en maakt die tegelijkertijd extreem onderhoudsvriendelijk.

De trap afsluiten? Geen enkel probleem! Met een plaat in aluminium of plexi is dit zo gefikst.

Brede bedrijfstrap Concorde XL bij Proshop

De groep Lambert heeft winkels over volledig Wallonië, Brussel en ook het Groothertogdom Luxemburg verspreid. Die verkopen alle producten die met schilderen, behangen, plakken, ... te maken hebben, maar dan enkel aan professionelen. Hun nieuwste winkel/showroom met kantoren vestigden ze in Gembloux. Ze wensten een brede, stevige maar tegelijkertijd heel licht ogende trap die de verbinding tussen kantoren en winkel zou maken. En tegelijkertijd hadden ze ook nog flink wat balustrades nodig.

Lees meer

Brede bedrijfstrap Concorde XL in het ziekenhuis ZOL

Helemaal centraal in de inkomhal van het ziekenhuis Zuid-Oost-Limburg staat een Concorde XL te pronken. De trap brengt dagelijkse vele honderden mensen van het gelijkvloers naar het eerste verdiep. Dankzij de harde anodisatie toplaag heeft de trap er helemaal niet onder te lijden. 1,8 meter brede trap met zijdelingse trapbomen en toch bijzonder transparant! En tegelijkertijd hadden ze ook nog flink wat balustrades nodig.

Lees meer

Brede bedrijfstrap Concorde XL bij Okey

Meubelen Verberckmoes nam er een winkel, specifiek voor buitenmeubelen, in Temse in gebruik. In het naakte gebouw moesten nogal wat werken uitgevoerd worden. De Concordes XL trap genoot de voorkeur om de verschillende verdiepingen met elkaar te verbinden. Na vele jaren valt er nog geen sleet op de trappen te bespeuren, dit dankzij de harde, slijtvaste, anodisatie toplaag. En tegelijkertijd hadden ze ook nog flink wat balustrades nodig.

Lees meer

TECHNISCH

treden:

  • afronding vooraan 10 en achteraan 60 mm doorsnede
  • diepte 300 mm, breedte maximaal 1800 mm

bomen:

  • massief aluminium
  • 300 x 10 mm

geheel:

  • constructie op maat
  • sterkte berekend op maximaal 500 kg/m²
  • krasbestendig
  • makkelijk onderhoud met een vochtige doek

balustrades:

  • combineerbaar met trapleuningen in inox, alu-glas en vol glas

Op zoek naar een helemaal top afgewerkte trap?

Contacteer ons voor meer info