Buitentrappen

Topkwaliteit voor buiten dankzij geanodiseerd aluminium

Buitentrappen

Hecht je belang aan een mooie uitstraling en een prachtig design voor je buitentrap, zonder kwaliteit en duurzaamheid uit het oog te verliezen, dan kom je haast automatisch bij Graah terecht.

Bekijk hieronder een selectie van de projecten die we met buitentrappen realiseerden.

Buitentrap Triangle bij Casadecor

Barcelona ligt aan de zee en is dus gezegend met een zilte lucht. Dat vormt geen enkel probleem voor de Triangle trap met geanodiseerde profielen van Graah.

Lees meer

Buitentrap Project Triangle9

In het Noord-Franse Gondecourt wenste de klant een design topper als trap om de buitenkant van hun gerenoveerde woning alle eer aan te doen. Kwaliteit en antislip waren ook heel belangrijk, vandaar de keuze voor de Triangle aluminium trap.

Lees meer

Buitentrap Triangle bij Grave

Een jaar eerder liet Michel Grave een moderne, open veranda plaatsen. Nu was het tijd om de oude trap te vervangen. De keuze was snel gemaakt: een Triangle van hoge kwaliteit.

Lees meer

Buitentrap Concorde Project Château de Wanfercée

Dit kasteel in Wanfercée Baulet is uiteraard geklasseerd. De restauratie ervan nam vele jaren in beslag. Naast het eigenlijke kasteel lieten de eigenaars een moderne veranda optrekken. En tussen beide in plaatste Graah een monumentale, maar toch licht ogende moderne trap, die de gebruiker naar de gîte brengt.

Lees meer

Metalen buitentrappen

Buiten zijn de natuurelementen - wind, stof, eventueel zout, water en ook het veel fijnere condens - van de partij. Bij je keuze van je trap hou je hier best rekening mee. Doe je dit niet of onvoldoende, dan mag je ervan uitgaan dan je om de zoveel jaar naar een andere trap zal moeten uitkijken en/of heel lang met een verweerde trap zal moeten tevreden zijn.

En dus kom je bij materialen uit die zware omstandigheden aankunnen, zoals bijvoorbeeld gegalvaniseerd staal.

Hecht je ook nog belang aan een mooie uitstraling en een prachtig design, zonder kwaliteit en duurzaamheid uit het oog te verliezen, dan wordt het een moeilijke zoektocht.

De trappen van Graah krijgen een intensieve anodisatiebehandeling. Hiermee bescherm je ze tegen aanhechting van vuil en ook tegen krassen.

Je wenst een gelakte trap, in het door jou gewenste kleur

Op het bedrijf zelf hebben we de beschikking over een professionele lakinstallatie met een ruime voorraad aan kleuren. We gaan steevast voor een stevige structuurlak. Die is heel goed bestand tegen intensief gebruik van je trap.
Je hebt de keuze tussen ruim 6000 verschillende kleuren. Geef ons bijvoorbeeld de RAL-code van je ramen en/of deuren en we zorgen ervoor dat je trap exact dezelfde kleur krijgt.

Voor buitentrappen geven wel de absolute voorkeur aan anodisatie, omwille van de betere bescherming.

Op zoek naar een helemaal top afgewerkte buitentrap?

Vraag hier meer informatie