Graah

Aluminium designtrappen op maat

Moderne trappen op maat

Graah is een Belgische producent van moderne aluminium trappen die in alle mogelijke interieurs passen, maar ook voor buiten. We leggen duidelijk het accent op het creëren op maat, op het ontwerpen en ontwikkelen van metalen designtrappen in aluminium. En dat laatste is onze specialiteit; we zijn er uniek in. In België verkopen en plaatsen we onze trappen zelf. In het buitenland doen we beroep op professionele verdelers.

Onze soorten trappen, onderverdeeld volgens gebruik:

Binnentrappen

Voor bij je thuis hebben we verschillende modellen van trappen. Je vindt er vast je voorkeur in terug. Onze trappen worden door de meest gerenommeerde architecten wereldwijd gewaardeerd.

Lees meer

Buitentrappen

Hecht je belang aan een mooie uitstraling en een prachtig design voor je buitentrap, zonder kwaliteit en duurzaamheid uit het oog te verliezen, dan kom je haast automatisch bij Graah terecht.

Lees meer

Bedrijfstrappen

Je hebt een bedrijf of je vertegenwoordigt een bedrijf. Je hebt een trap nodig. En je wenst je bedrijfsgebouw een goed imago mee te geven. De trappen van Graah fungeren, naast de taak om de gebruiker ervan naar boven of naar beneden te leiden, als object. Ze mogen gezien worden. Ze willen ook gezien worden.

Lees meer

Toebehoren

Combineer je trap van Graah met een aangepaste balustrade en/of met een op maat gemaakt bordes of loopbrug.

Lees meer

"Plaatsing is zeer goed verlopen. Complimenten aan Niels voor zijn professionele aanpak en de nodige voorzichtigheid tijdens de plaatsing. De trap is echt mooi. Zijn zeer tevreden. Bedankt voor het vertrouwen."
- Rudy Corten (Geel - BE)

"Waarom kunnen alle vakmannen niet zo goed zijn als jij!!! Heel sociaal in de omgang en vakwerk afleveren. De ideale combinatie."
- Philippe en Marielle Deneve (Roosdaal - BE)

"Oprechte dank!! Precies wat we zochten!"
- Curd Gauwe (Zelzate - BE)

Bekijk meer referenties >