Cameleon S

uniek / eye-catcher / gepersonaliseerd / verlichting

Cameleon S, de verlichte trap

LED VERLICHTING IN DE TREDEN VAN EEN ALUMINIUM DESIGN TRAP

De Cameleon S combineert zowat alles wat Graah in huis heeft. Als een echte ijdeltuit laat hij zich van alle kanten bewonderen. Het licht schijnt zowel naar boven als naar onder. Wit licht is veel gevraagd maar ook in RGB-uitvoering met aanpasbare of wisselende kleuren is de Cameleon S een topper. Sturen met afstandbediening? Het kan. Sturen met computer? Het kan. Sturen met domotica? Het kan. Tenzij je kiest voor een uitvoering met inleg van hout, steen of glas zonder verlichting in de universele treden. Want ook dat kan.

De trapbomen en delen van de treden zijn in aluminium uitgevoerd. De harde toplaag (anodisatie) beschermt de trap tegen krassen en maakt die tegelijkertijd extreem onderhoudsvriendelijk.

Optioneel kan de Cameleon S achteraan gesloten worden met een plaat in plexi of een plaat in aluminium.

Verlichte trap met glazen treden bij Devloo in Eeklo

De trap verlichten en af en toe de kleur van de leds aanpassen. Dat is wat de familie Devloo op haar verlanglijstje staan had. De bediening van de verlichting gebeurt in dit project met een afstandbediening.

Lees meer

Verlichte trap in the New American Home 2017

De architect van "The 2017 New American Home" nam de Cameleon S trap van Graah mee op in dit wel heel bijzonder project in het Amerikaanse Orlando, in de staat Florida. Deze realisatie toont een luxueuze woning die alle laatste snufjes op het vlak van technologie evengoed als op het vlak van duurzaamheid.

Lees meer

Verlichte trappen bij de familie Haag

De familie Haag besloot hun woning grondig te renoveren. De basisstructuren bleven bestaan. Maar al de rest kreeg een flinke opfrissing. Hierin spelen de trappen van Graah een centrale rol. Hun keuze viel op Cameleon S met witte leds in de treden. De bediening ervan gebeurt met een schakelaar in de muur.

Lees meer

Glazen trap bij De Chou in Geraardsbergen

Dit is een combinatie van 2 volledig dezelfde combinaties van trappen met tussenliggend bordes, perfect boven elkaar en helemaal met glas bedekt.

Lees meer

Glazen trap bij Monet

Met de glaswand net naast de trap realiseerden we een perfecte valbescherming op de trap en ook voor het onderliggende trapgat. Eenvoudig en stijlvol!

Lees meer

Glazen trap bij de familie Vermeulen

Bastijn en zijn lieve echtgenote zochten een licht ogende trap in hun eetplaats. De inspiratie vonden ze bij een van de buren die reeds vele jaren een trap van Graah heeft. Het enthousiasme van de buur zette Bastijn ertoe aan met ons contact te nemen.

Lees meer

Verlichte trap bij Hanssens in Oudenaarde

Een liefhebber van Ducati motorfietsen plaatste een moderne villa neer. Helemaal centraal in de woonkamer wenste hij een lichtgevend object als trap.

Lees meer

Glazen trap bij Mertens

Bij de familie Mertens zochten ze een lichte trap in hun al even licht interieur te plaatsen. En zo geschiedde, met Cameleon S waarbij we de treden met extra klaar opaalglas opvulden.

Lees meer

Verlichte trap met glazen treden bij Edward in Luxemburg

Als Chris Edward over de trappen van Graah bij hem thuis spreekt, dan praat hij in superlatieven. Dit is echt wel de oplossing die hij zocht. In de entree plaatsten we trappen die ons 3 verdiepingen hoog leiden.

Lees meer

Verlichte trap in huis in Luxemburg

In het Groothertogdom Luxemburg plaatste onze verdeler ACJ Lux trappen om 3 verdiepingen met elkaar te verbinden. Van beneden tot boven bevatten de treden witte led-stroken. En ook het aanwezige bordes is met witte leds verlicht. Onderaan de treden en het bordes zorgt de plexi afwerking voor een perfect spreiding van het licht.

Lees meer

Verlichte trap Project CameleonS1 in Beek

Onze Nederlandse klanten in Beek houden ervan om hun trappen regelmatig van kleur te veranderen. Met onze app op je smartphone kan je de sturing van je leds trouwens perfect programmeren. Zo bepaal je wanneer de verlichting begint en ook stopt. Je kan de kleuren laten overlopen of beslissen 's avonds een andere kleur te programmeren dan 's morgens.

Lees meer

Verlichte trap in appartement op Grammercy Park

Grammercy Park is een meer dan aangename buurt om te wonen in Manhattan (New York City). Het is dan ook een gegeerde toplocatie. In dit appartement koos de klant, op advies van verdeler Insensation, een met witte leds verlichte trap van Graah.

Lees meer

Verlichte trap met glazen treden Dusart in Hoeleden

Bij de familie Dusart plaatsten we trappen met witte leds in de treden en ook in het bordes met 2 niveaus.

Lees meer

Verlichte trap in Colorado (US)

In het Amerikaanse Colorada koos interieurarchitect Natasha samen met Graah vertegenwoordiger Insensation om verlichte trappen in een nieuw te bouwen woning te integreren. De trappen zouden van buiten goed zichtbaar zijn. En dat is uiteindelijk ook gebleken.

Lees meer

TECHNISCH

treden:

 • hoogte van 50 tot 60 mm, afhankelijk van de invulling
 • mogelijkheden qua inleg: glas, hout, steen, aluminium of eigen materiaal
 • diepte: 275 mm, breedte maximaal 1000 mm

bomen:

 • 63 x 140 mm
 • C-vormige dragers
 • schuifbare afsluitplaten leverbaar in plexi of in aluminium

licht:

 • LED-verlichting kan in de treden maar ook in de bomen worden ingewerkt
 • ofwel wit ofwel RGB-gestuurd

geheel:

 • constructie op maat
 • sterkte berekend op maximaal 300 kg/m²
 • kan makkelijk gelakt worden
 • krasbestendig
 • makkelijk onderhoud met een vochtige doek

balustrades:

 • combineerbaar met trapleuningen in inox en alu-glas

Op zoek naar een helemaal top afgewerkte trap?

Contacteer ons voor meer info