Bedrijfstrappen

Trappen op maat van je bedrijf

Bedrijfstrappen

Je hebt een bedrijf of je vertegenwoordigt een bedrijf. Je hebt een trap nodig. En je wenst je bedrijfsgebouw een goed imago mee te geven. De trappen van Graah fungeren, naast de taak om de gebruiker ervan naar boven of naar beneden te leiden, als object. Ze mogen gezien worden. Ze willen ook gezien worden.

Bekijk hieronder een selectie van de projecten die we met onze bedrijfstrappen realiseerden.

In het menu links (op pc) of rechts bovenaan (smartphone) kan je selecteren op enkele types van trappen.

Designtrap Concorde in het bedrijf Muylle Engineering

Architecte Marleen Salomez zocht een lichte constructie voor de nieuwe kantoren van haar klant Muylle, met aluminium en bordessen in glas. Verticale steunen onder de bordessen moesten vermeden worden. Dit was mogelijk doordat we reeds bij de ontwerpfase betrokken waren. Zo konden we voorzien in stalen ankers die in de betonnen muur verwerkt werden. Voor de bordessen gebruikten we ook inox met een grotere wanddikte. De ruimte moet nog verder ingericht worden. Onder de tweede trap komt een kitchenette.

Lees meer

Moderne trap Triangle in de firma Thielemans

In hun nieuwe showroom wensten de zaakvoerders van Thielemans een nieuwe trap te plaatsen. Kwaliteit gaf bij hen de doorslag in de uiteindelijke keuze voor een Triangle trap.

Lees meer

Verlichte trap in de kantoren van Mainsys

Het bedrijf Mainsys groeide als kool. Dus besliste het management om 2 verdiepingen in de "Bastion Tower" in gebruik te nemen. Op veiligheidsadvies werd beslist geen enkel raam in de toren te laten openen. Alle onderdelen van de trap moesten dus met de lift naar boven. En die lift beperkte de grootte van de stukken die we naar boven wilden krijgen. We dienden dus alles ter plekke te assembleren. De samenwerking met de architect was uitstekend. Dat leverde een super eindresultaat op, en dan ook een meer dan tevreden klant. Graah tekende alles in 3D uit, helemaal volgens de wensen van de klant. En de uitvoering was helemaal conform deze tekening, tot op de milimeter correct.

Lees meer

Designtrap Concorde in het bedrijf Europa Cuisson

De zaakvoerder van Europa Cuisson had genoeg van de typisch industriële trap die hij in de entree van zijn toonaangevend voedingsbedrijf staan had. Hij wilde het voorkomen van zijn hele bedrijf en dus ook van de inkomhal een upgrade geven.

Lees meer

Moderne trap Triangle bij sanitairbedrijf Sax / Florisan

Tussen de kantoren en het magazijn bevindt de Triangle van Graah zich in de gang van de onthaalruimte voor de vakmannen naar de showroom voor de eindklanten. Sax nam Florisan over, een toonaangevend Veurns bedrijf dat onderdelen voor badkamer en keuken verkoopt. Ter gelegenheid van de verbouwingen wenste de bedrijfsleiding een visueel lichte, transparante trap in de gang plaatsen, een trap die bovendien perfect zou harmoniëren met het schrijnwerk errond.

Lees meer

Brede bedrijfstrap Concorde XL bij Proshop

De groep Lambert heeft winkels over volledig Wallonië, Brussel en ook het Groothertogdom Luxemburg verspreid. Die verkopen alle producten die met schilderen, behangen, plakken, ... te maken hebben, maar dan enkel aan professionelen. Hun nieuwste winkel/showroom met kantoren vestigden ze in Gembloux. Ze wensten een brede, stevige maar tegelijkertijd heel licht ogende trap die de verbinding tussen kantoren en winkel zou maken. En tegelijkertijd hadden ze ook nog flink wat balustrades nodig.

Lees meer

Designtrap Concorde in de ITO toren

Dit bekende gebouw van architect Toyo Ito aan het Gustav Mahlerplein is in 2005 opgeleverd en telt 25 verdiepingen (met nog twee parkeerlevels ondergronds). Huurders van naam, zoals Houthoff Buruma, houden er kantoor. Regelmatig worden er verbouwingen en aanpassingen uitgevoerd, om het luxeniveau van het gebouw up to date te houden. Architect = Toyo Ito

Lees meer

Moderne trap Triangle bij United Motors

Bij United Motors staat een bredere versie van Triangle midden in de showroom, tussen de nieuwe auto's te pronken. Het bordes is met aluminium afgewerkt, in een antislip versie.

Lees meer

Brede bedrijfstrap Concorde XL in het ziekenhuis ZOL

Helemaal centraal in de inkomhal van het ziekenhuis Zuid-Oost-Limburg staat een Concorde XL te pronken. De trap brengt dagelijkse vele honderden mensen van het gelijkvloers naar het eerste verdiep. Dankzij de harde anodisatie toplaag heeft de trap er helemaal niet onder te lijden. 1,8 meter brede trap met zijdelingse trapbomen en toch bijzonder transparant! En tegelijkertijd hadden ze ook nog flink wat balustrades nodig.

Lees meer

Designtrap Concorde in het bedrijf Patrimonia

Family Office Patrimonia zocht de kwaliteit van haar dienstverlening ook in de inrichting van haar kantoren weer te geven. We plaatsten er uiteindelijk verschillende modellen van trappen die elkaar zeer goed aanvullen.

Lees meer

Brede moderne trappen Triangle in de firma Botim

De Triangle verwelkomt de bezoekers in zijn volle 3 meter breedte. De maximale breedte voor dit model is zelfs 6 meter.

Lees meer

Brede bedrijfstrap Concorde XL bij Okey

Meubelen Verberckmoes nam er een winkel, specifiek voor buitenmeubelen, in Temse in gebruik. In het naakte gebouw moesten nogal wat werken uitgevoerd worden. De Concordes XL trap genoot de voorkeur om de verschillende verdiepingen met elkaar te verbinden. Na vele jaren valt er nog geen sleet op de trappen te bespeuren, dit dankzij de harde, slijtvaste, anodisatie toplaag. En tegelijkertijd hadden ze ook nog flink wat balustrades nodig.

Lees meer

Designtrap Concorde in de Jozijna Kliniek

In het Cosmedisch Centrum van esthetisch arts Drs Jozijna van der Meij genieten de patiënten ingrepen die verbeteringen aan hun uiterlijk teweeg brengen. De trap ernaartoe diende al even mooi te zijn als de patiënten van dit cosmedisch centrum, met respect voor een natuurlijke look.

Lees meer

Moderne trap Triangle in een winkel van Heyraud

Heyraud is een Franse fabrikant van schoenen. Voor hun winkel in Nice kozen ze de Triangle trap omwille van de makkelijk te behalen breedte van in dit geval 2 meter.

Lees meer

Houten trap bij Gaverzicht in Deerlijk

Ontwerp- en engineeringteam van Graah sloegen de handen in elkaar om deze trap te realiseren. 3 doelstellingen moesten gerealiseerd worden: een stevige trap, een brede trap, een geïntegreerde trap en een licht ogende trap. Neen, de klant bestelde geen 4 trappen maar wilde de 4 bovenstaande kenmerken in 1 project gerealiseerd te zien. Uiteindelijk plaatsten we een "lege" trap waarbij de klant de treden invulde met hetzelfde parket als op het eerste verdiep. De hoge en brede trap maakten we helemaal stabiel door stevige trapbomen van 300 mm hoog met een volglas Vision balustrade die mee stevigheid aan het geheel geeft. Ga gerust op bezoek bij Gaverzicht en spring eens goed op de trap; je zal de stevigheid ervan aan den lijve ondervinden.

Lees meer

Designtrap Concorde in een kantoor

Helemaal centraal in deze kantoren kwam de trap Concorde te staan. Zowel voor- en achteraan als links en rechts biedt de trap een extreme transparantie en lichtheid.

Lees meer

Moderne trap Triangle bij het bedrijf Java

Toen ze bij Led Zeppelin het nummer 'Stairway to Heaven' schreven, hadden ze zeker dit beeld voor ogen. Hoewel, correcte geschiedschrijving gebiedt ons toe te geven dat deze Triangle pas vele jaren later geplaatst werd.

Lees meer

Brede glazen trap bij Boréal in Brussel

In de entree van het "Boréal" gebouw staat een stevig uit de kluiten gewassen Cameleon C XL trap. Niettegenstaande de aanwezigheid van een ruime lift koos de bouwheer toch om de blikvanger van Graah de verbinding van het gelijkvloers naar het eerste verdiep te laten maken. In dit project kwam er nogal wat engineering aan te pas. In de metalen kolommen, die met houten panelen bekleed zijn, werden supplementaire verstevigingen aangebracht. Elke dag nemen de werknemers van BNP Paribas Fortis deze wel heel brede trap naar hun werkplek.

Lees meer

Designtrap Concorde in het bedrijf Radco

De Concorde trap is hier 1,2 meter breed en blijft toch lekker licht en bescheiden ogen.

Lees meer

Moderne trap Triangle in het Novotel

Een kleine (4 treden) maar wel brede (2 meter) trap brengt de bezoekers van het Novotel naar de bar.

Lees meer

Stenen trap bij Crealab in Kortrijk

Innovatiecentrum West-Vlaanderen en Innovatiecentrum Kortrijk sloegen de handen in elkaar om een centrum voor creativiteit op te richten. Brainstormsessies worden er zowat dagelijks georganiseerd. De volledige inrichting diende de doelstellingen van Crealab te ondersteunen. Zo kwamen architect en bouwheer tot de conclusie dat een Cameleon C met natuursteen treden een geschikte oplossing zou zijn. En dat blijkt wel uit de foto's.

Lees meer

Designtrap Concorde in een fitness

Tussen de fitnesstoestellen voelt de Concorde trap zich als een vis in het water.

Lees meer

Moderne trap Triangle in de firma Breydel

In het voedingsbedrijf Breydel, gekend van haar superieure hammen, staat een bordestrap met Triangle de bezoekers op te wachten. Op de balustrade zowel als aan de muur is een handrail bevestigd zodat de gebruiker van de trap de keuze heeft met welke hand hij of zij extra steun wil zoeken.

Lees meer

Designtrap Concorde in het bedrijf Redactio

Bij Redactio zijn ze gespecialiseerd in redactie van teksten en SEO. De werknemers nemen er dagelijks de Concorde trap naar hun kantoor.

Lees meer

Moderne trap Triangle bij Fiscovan

Fiscovan is een succesvol boekhoudkantoor met intussen ruim 20 medewerkers. Die nemen elke morgen de trappen naar boven en elke avond dezelfde trappen naar beneden. Het prachtige lijnenspel van de trappen met bordessen en balustrades accentueert de bijzondere nieuwbouw.

Lees meer

Designtrap Concorde in het Spity Hotel

Het Spity Hotel (4 *) in het Franse Nice is een modern hotel dat in een bijzonder origineel gebouw gehuisvest is. Het hotel ligt in het centrum van de stad en op 25 minuten wandelen van de Promenade des Anglais. Spity Hotel beschikt over een privé strand met bar en zonnestoelen. De Concorde trap bekleedt er een centrale positie in de inkomhal.

Lees meer

Moderne trap Triangle in de firma Koddaert

Het staalbedrijf Koddaert uit Koekelare koos er voor de trappen in hun bedrijfsgebouwen het model Triangle uit. Dit model is ideaal want beschikbaar van smal tot zeer zeer breed (maximum 6 meter). Op die manier leidt de combinatie van een heel brede trap met een qua breedte eerder normale trap de bezoeker naar de kantoren.

Lees meer

Designtrap Concorde in het bedrijf Lamett Europe

Lamett Europe is fabrikant van parket die in een kleine 15 jaar uitgroeide tot een van de belangrijkste bedrijven in zijn sector. In de hoofdzetel in Deerlijk prijkt een Concorde trap net naast eeen lichtwand met een mooi landschap erop.

Lees meer

Moderne trap Triangle bij het bedrijf IFIM

Investeerder in immobiliën in het Luxemburgse Ettelbrück wenste een lichte trappenoplossing voor hun kantoren.

Lees meer

Moderne trap Triangle bij Callplast

Callplast is fabrikant en plaatser van PVC en aluminium buitenschrijnwerk. Voor hun nieuwe gebouw/showroom zochten ze een uitnodigende trap, eentje die de bezoekers welkom heet. Bijkomende, niet minder belangrijke voorwaarden: degelijk en slijtvast zijn. Geen probleem voor Triangle met haar harde anodisatie

Lees meer

Designtrap Concorde in het bedrijf Hokatrans

Hokatrans is een dierencrematorium. De sfeer is er sereen. Mensen komen er afscheid nemen van hun geliefde huisdier. Ook het interieur straalt die sfeer van sereniteit uit. In een hoek, met weinig plaats wisten we een combinatie van trappen en bordessen te plaatsen.

Lees meer

Metalen bedrijfstrappen

We hebben volledig uit aluminium gemaakte designtrappen. De harde anodisatie toplaag beschermt je trap tegen krassen, veel beter dan met andere materialen (hout, staal, ...) mogelijk is. Zeker bij intensief gebruik is dit een flink pluspunt, een noodzaak eigenlijk.
Door de efficiënte productiemethode weten we er een correcte prijs-kwaliteitsverhouding op na te houden.

Aluminium trappen met glas en licht

En we hebben ook top-trappen met extra klaar glas en verlichting die je via je domoticasysteem of ook via een app op je smartphone kan bedienen.

Trappen, aangepast aan je corporate identity

Je kan de trappen bescheiden in het kader laten opgaan.
Of je kan ze net een accent meegeven. Je kan ze volledig naar je corporate identity toe aanpassen, met materialen, met figuren, met integratie van emblemen, met kleuren (keuze uit ruim 6000 verschillende kleuren), ...
Bekijk maar even de voorbeelden binnen onze Cameleon formule.

Brede trappen

We kunnen onze trappen bovendien heel breed maken:

  • Cameleon C XL: tot 1,5 meter breed
  • Concorde XL: tot 1,8 meter breed
  • Triangle XL: tot 6 meter breed

Op zoek naar een helemaal top afgewerkte bedrijfstrap?

Vraag hier meer informatie