Word verdeler van de aluminium trappen van Graah

Laat ons weten indien u interesse heeft

*Verplichte velden

Deel je ook de passie voor design of unieke trapoplossingen? Neem dan snel contact met ons op.

Voor de verkoop van onze trappen beroepen we ons op een groeiend netwerk van onafhankelijke verdelers, in binnen- en in buitenland.

We bieden hen een uitgebreide ondersteuning: modeltrappen, foto's op plexi, brochures, marketingacties naar architecten en eindklanten toe, ondersteuning op bouw- en andere beurzen, het doorspelen van leads, training (technisch, op het vlak van plaatsing, commercieel, ...), ...

De samenwerking loopt vrij makkelijk:

- De verdeler voert de opmetingen van het trappenproject uit en vult ze op een gestandaardiseerde fiche in.

- Op basis van die fiche gaat de trap bij ons in productie.

- De verdeler komt de trap oppikken of wij sturen die op, na zorgvuldige emballage.

- De verdeler gaat de trap plaatsen.

Verdelers kiezen voor de design trappen van Graah omdat ze uniek zijn en omdat ze een uitstekende verhouding prijs-kwaliteit kennen. Maar vooraleer we een commerciële relatie met een nieuwe verdeler opstarten, moeten we echt wel van zijn professionalisme overtuigd zijn. Alleen al het opmeten van een trappenproject is een delicate opdracht en niet altijd even gemakkelijk, best uit te voeren door een echte trappenman of -vrouw.

Zij die bovendien zelf ook trappen maken zijn blij met de druk die binnen hun eigen atelier wegvalt en ze kunnen de 'engineering' volledig aan de mensen van Graah overlaten. Ze kunnen zich concentreren op de klant en op hun verkoop.