Graah

DEEL

een jong merk met een lange traditie als fabrikant van aluminium trappen

we create
aluminium stairs
timeless, sustainable and unique
designed to please you

onze missie bondig uitgelegd

We leggen duidelijk het accent op het creëren, op het ontwerpen en ontwikkelen van trappen, trappen in aluminium. En dat laatste is onze specialiteit; we zijn er uniek in.
Tijdloosheid en duurzaamheid staan voorop. Onze design trappen passen in alle mogelijke interieurs, gaande van hypermodern tot eerder klassiek.
Zonder producten die potentiële klanten graag zien, heeft het allemaal weinig zin. Dus is dit onze echte doel: klanten verwennen. En neen, hiermee zitten we niet in de verkeerde business!

Graah ???

Mensen kopen onze trappen omdat ze ze graag zien.
Wij creëren trappen omdat we dat graag doen.
En we praten er zo graag over.
Vandaar de naam graah, niet zozeer met een typfout maar wel de uitdrukking van onze West-Vlaamse identiteit. De g en de h; we blijven ermee worstelen.
Wens je meer te weten over het ontstaan van de naam, klik dan hier.

uw trap centraal in de woonst - uw trap centraal in het leven

Mensen beschouwen een trap van Graah als een object. Ze willen die centraal in de woning. En zo wordt die moderne trap een stille getuige, heel bescheiden en onopvallend, van het dagelijkse leven van de bewoners.
In onze fotografie spelen we hier straks heel duidelijk op in. Met onze campagnebeelden zullen we elk van onze trappen in een bepaalde fase van het leven van haar gebruikers tonen, volgens een strak scenario. Geef je e-mailadres op; dan houden we je op de hoogte.

de werking van trappenfabrikant Graah

Graah legt zich toe op ontwerp, ontwikkeling en productie van trappen, bordessen en balustrades.
De basis van onze trappen is het gebruik van geëxtrudeerde profielen in aluminium. Deze aanpak heeft flink wat voordelen:
- gestandaardiseerde productie,
- constante kwaliteit,
- beperkte leveringstermijn,
- grote aantallen op korte termijn mogelijk,
- onze trappen zijn weldra CE-gekeurd (verplicht voor alle metalen trappen).

Voor het eigenlijke ontwerp van een trap doen we beroep op externe ontwerpers. Die zorgen voor een nieuwe frisse kijk en nemen steevast elementen van andere industrietakken en productiemethodes mee in hun studie op. Ook de natuur of het menselijk lichaam fungeren wel eens als inspiratiebron. Alles is goed zolang we in de uiteindelijke trap maar onze missie terugvinden.

Voor de verkoop van onze trappen beroepen we ons op een groeiend netwerk van onafhankelijke verdelers, in binnen- en buitenland.

even technisch - gebruikte materialen voor de moderne trappen van Graah

Je wenst meer info over de gebruikte materialen? Klik dan op deze zin.

ALLE AFBEELDINGEN

mascotte